Krimi

Mladík bol prichytený priamo pri krádeži v bratislavskej nemocnici

25-ročný Mário Š. z Bratislavy čelí obvineniu z trestného činu krádeže v štádiu pokusu, ku ktorému došlo v nedeľu v nemocnici na Antolskej ulici.

Ilustračný obrázok k článku Mladík bol prichytený priamo pri krádeži v bratislavskej nemocnici
Zdroj: Webnoviny.sk

Menovaný vnikol na jednom z oddelení nemocnice na Antolskej ulici do uzamknutej miestnosti slúžiacej pre personál. Tam sa pokúsil odcudziť uloženú dámsku kabelku s obsahom osobných dokladov, platobných kariet, dvoch mobilných telefónov, tabletu a finančnej hotovosti, čím by spôsobil škodu vo výške cca 600 eur.

Hrozí mu trest až na dva roky

„Pri tomto konaní bol však spozorovaný zamestnankyňou nemocnice, ktorá dvere od tejto miestnosti zatvorila, zamkla a bezodkladne konanie muža nahlásila na linke 158,“ Bratislava24.sk informoval krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

V krátkom čase sa na miesto dostavila hliadka Policajného zboru, ktorá muža v súlade so zákonom obmedzila na osobnej slobode a eskortovala na príslušný útvar PZ.

Po vykonaní potrebných úkonov bol menovaný umiestnený v cele policajného zaistenia. „Za uvedené konanie hrozí v súlade so zákonom v prípade preukázania viny trest odňatia slobody až na dva roky,“ dodal hovorca.

Čítajte aj: Muž sa pokúsil vlámať do farnosti. Hrozí mu až päťročný pobyt za mrežami

Ilustračný obrázok

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM