Krimi

Mladíci údajne strieľali po ľuďoch airsoftovou zbraňou, už sú v rukách polície

Bratislavskí policajti dnes zadržali štyroch mladých mužov podozrivých zo strieľania airsoftovou zbraňou po ľuďoch. Momentálne hľadajú svedkov, ktorí by to mohli dosvedčiť.

Ilustračný obrázok k článku Mladíci údajne strieľali po ľuďoch airsoftovou zbraňou, už sú v rukách polície
Zdroj: TASR

„Žiadame, aby sa prihlásili na bezplatnú telefonickú linku č. 158,“ uviedla bratislavská krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. K zraneniu osôb podľa nej nedošlo.

Policajtom volalo predpoludním viacero ľudí, sťažovali sa, že neznáme osoby z tmavého SUV s bratislavskou značkou strieľajú po okoloidúcich na rôznych miestach Bratislavy.

„Zistili, že ide o vozidlo značky Toyota Hilux. Policajti zbadali podozrivé auto krátko po 11.30 h na Lamačskej ceste v smere na Lamač. Zastavili ho a skontrolovali posádku,“ uviedla. Pri kontrole podľa nej policajti našli air-softovú zbraň, z čoho vzniklo podozrenie, že išlo o osoby, ktoré strieľali po ľuďoch.

„Dvaja muži vo veku 19 rokov, tretí 20-ročný a štvrtý vo veku 22 rokov, všetci bytom Bratislava, boli pre podozrenie z protiprávneho konania obmedzení na osobnej slobode a eskortovaní na príslušné policajné oddelenie,“ povedala Kurucová.

Podľa prvotných zistení sa dnes dopoludnia malo auto pohybovať na zastávke MHD Zochová, na Staromestskej ulici, ako aj na zastávke Lamač. „Jeden člen posádky bol strelcom, druhý držal terč a tretí si všetko natáčal na mobil,“ dodala.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM