Nina Táborská Krimi

Mladí Briti vyčíňali v Bratislave. Vyzlečení donaha hádzali po ľuďoch topánky a okrikovali ženy na ulici

Na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu vyšli mladí Briti na cyklocestu, na ktorej začali rozbíjať sklenené fľaše od alkoholu. Následne sa vyzliekli donaha a začali na okoloidúcich ľudí hádzať svoje topánky, ukazovať svoje pohlavné orgány a vulgárne okrikovať okoloidúce ženy.

Ilustračný obrázok k článku Mladí Briti vyčíňali v Bratislave. Vyzlečení donaha hádzali po ľuďoch topánky a okrikovali ženy na ulici
Zdroj: TASR

Až trojročný trest odňatia slobody hrozí v prípade preukázania viny 29-ročnému Ian Jamesovi, 33-ročnému Richard Paulovi, 26-ročnému Aaron Johnovi a 24-ročnému Ivin Curtisovi. Všetci sú občanmi Veľkej Británie.

Muži ešte minulý piatok (12.06.2015) krátko pred 17.00 hodinou na Nábreží armádneho generála Ludvíka Svobodu pred jedným z hotelov vyšli na cestu pre cyklistov, na ktorej začali rozbíjať sklenené fľaše od alkoholu.

„Následne sa vyzliekli donaha a začali na okoloidúcich ľudí hádzať svoje topánky, ukazovať svoje pohlavné orgány a vulgárne okrikovať okoloidúce ženy,“ informoval Baatislava24.sk Michal Szeiff, hovorca KR PZ v Bratislave.

Svojim správaním tak vzbudovali verejné pohoršenie a rovnako sa na verejnosti prístupnom mieste dopustili hrubej neslušnosti, privolanou hliadkou boli okamžite obmedzení na osobnej slobode a eskortovaní na políciu.

Po vykonaní potrebných úkonov a vznesení obvinenia z prečinu výtržníctva boli všetci štyria umiestnení v cele policajného zaistenia. Vec sa realizuje v tzv. „super rýchlom“ konaní.

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM