Maros Palesch Od Vás

Mirove horoskopy od 26. marca do 1. apríla

Portál Bratislava24 Vám prináša aktuálny týždenný sumár horoskopov všetkých znamení zverokruhu, ktoré pre Vás pripravil astrológ a numerológ Miro.

Baran -  Aj počas tohoto týždňa budete na pracovisku úspešný čím si nezískate iba uznanie a obdiv,ale aj upevníte vaše pozície u vašich nadriadených. Možno že si ešte stále neuvedomujete aký ste dôležitý pre vašich zamestnávateľov a ste zbytočne nervózny z obáv o vaše postavenie. V piatok vás s partnerkou,či partnerom čaká krásny romantický večer, preto sa v nedeľu snažte krotiť, lebo by ste vaším temperamentom mohli vyvolať hádky medzi vami.

Býk – už prvá polovička tohoto týždňa bude pre vás v zamestnaní veľmi úspešná,ale od stredy očakávajte,že budete excelovať a všetko čoho sa dotknete budete meniť na zlato.Tieto dni sú pre vás veľmi prajné na budovanie vašej kariéry.Tak ich maximálne využite. V súkromí sa u vás nebude diať nič mimoriadne a zvlášť v partnerskom spolužití budete prežívať veľkú spokojnosť a pohodu.

Blíženci – tieto dni ste plný energie a elánu, ale nebudete ich mať možnosť využiť, pretože je pred vami pracovne ozaj mimoriadne kľudný a na vašu povahu až nudný týždeň. Ale aj tak sa vám darí patriť medzi najpracovitejších a najúspešnejších zamestnancov. V osobnom živote je pred vami veľa zážitkov a vzrušenia zvlášť v citovom živote. Vám nezadaným vstupuje do života nová láska a vy zadaný máte pred sebou víkend naplnený romantikou v spoločnosti vašich partnerov.

Rak – v pondelok máte mimoriadne úspešný a prajný deň na pracovné záležitosti. Od utorka do štvrtku to budete mať tiež dobré na pracovisku, ale budete vnútorne napätý, no nebudete mať na to dôvod. V piatok už bude opäť všetko v poriadku. V súkromí, ktoré je pre vás tak dôležitou súčasťou života sa nemusíte obávať žiadnych neočakávaných a nepríjemných udalostí. Rovnako ladený je pred vami aj nadchádzajúci víkend.

Lev – pracovné dni tohoto týždňa vás nemilo zaskočia, pretože nie ste navyknutý na neúspech,zvlášť v takom rozsahu akým budete konfrontovaný. Nerobte preto žiadne dôležité rozhodnutia ani sa nepúšťajte do žiadnych nových realizácií vašich plánov a projektov, pretože by ste ich ,,odsúdili,, na neúspech.  Snažte sa byť trpezlivý a pokojný, je to iba dočasná záležitosť. V súkromí a v rodinnom či partnerskom spolužití je všetko v poriadku a bez komplikácii.

Panna – po minulotýždňovom pracovne náročnom a nervóznom období sa dostávate opäť do pokojných vôd čo beriete ako vítanú zmenu,lebo pre vaše znamenie je dôležité mať pokoj, aby ste sa mohli plne sústrediť na všetky vaše povinnosti,ktoré ste si na pracovisku naplánovali. V partnerskom  a rodinnom živote máte možnosť dosiahnuť veľký úspech, pretože je vám nebeská obloha naklonená hlavne v citoch a láske. Máte aspoň ďalší možný program ako tráviť nadchádzajúci víkend.

Váhy – od pondelka do stredy stihnete dokončiť všetky vaše naplánované pracovné úlohy . Od štvrtku do piatku si preto budete môcť dovoliť začať plánovať a aj realizovať váš sen,ktorý už ozaj dlho chcete aplikovať na pracovisku, ale nemali ste na to príhodné obdobie. Teraz nastal ten správny čas a nie len čas , ale aj priestor, pretože aj zo strany vašej rodiny a partnerov budete mať vytvorené maximálne podmienky, lebo všetci vedia ako vám na tom záleží. No víkend by ste mali venovať iba vašim najbližším.

Škorpión – vaše doterajšie dlhodobé úspechy si začínajú vyberať svoju daň a to v podobe závisti a neprajnosti zo strany niektorých vašich spolupracovníkov, Ale nevšímajte si to, je to proste tak – úspech sa neodpúšťa. Hlavné je pre vás to, že vás vaši neprajníci nedokážu ohroziť. Aj naďalej sa vám darí. Vaše úspechy sa prenášajú aj na vašu rodinu v podobe spokojnosti, pohody a harmónie, ktoré medzi vami utužujú vašu súdržnosť. Počas víkendu si doprajte trochu odpočinku a zábavy. Zaslúžite si to.

Strelec – vládnuca planéta vašeho znamenia – Jupiter ( šťastie a peniaze )  sa počas tohoto týždňa prejaví plnou svojou silou a váhou, čím vám zabezpečí iba úspech vo všetkom. Tieto dni vám budú plynúť bez jediného mráčika na oblohe. Úspech na pracovisku, úspech v láske, preto sa môžete pustiť do riešení aj partnerských, alebo rodinných záležitostí. Všetko sa vám podarí zariadiť a vybaviť podľa vašich predstáv. Užívajte si toto ozaj nesmierne priaznivé obdobie.

Kozorožec – aj vašemu znameniu padne dobre, ak nebude na pracovisku vystavované tlakom a napätiu. Preto vás určite poteší , že práve počas tohoto týždňa si budete môcť užiť tento pokoj.  Pracujete, darí sa vám a aj to vám dodáva celkovú pohodu. Niečo podobné prežívate aj vo vašom súkromí, no mali by ste sa zamyslieť nad tým, či vaše kľudné obdobie hlavne v partnerskom spolužití nieje iba ticho pred veľkou búrkou, ktorá by mohla skončiť katastrofou veľkých rozmerov, ktorá by bola nezvratnou.

Vodnár – začínate byť unavený aj keď máte iba tri mesiace od začiatku nového roku. No vo vašom prípade je to veľmi vyčerpávajúce obdobie, zvlášť ak na pracovisku zažívate neustále napätie s neistoty aj keď sa snažíte najlepšie ako viete. Snažte sa vydržať a nepodliehajte tomu. Oporu nájdete vo vašej rodine. Nebojte sa im zveriť d vašimi pocitmi. Dokážu to pochopiť a vám sa uľaví. Víkend by ste mali tráviť niekde, kde sa cítite ozaj príjemne a sami.

Ryby – opäť ste na koni a vaša kariéra sa môže opäť na plno rozbiehať, pretože sa vám na pracovisku darí. No predsa ste nervózny, pretože vás predošlý týždeň v ktorom sa vám až tak nedarilo mohol vystrašiť a neradi by ste niečo také opäť zažívali. V láske a citoch vás nič neohrozuje a nečaká vás žiadna nepríjemnosť. Naopak, prežívate jedno z najkrajších období. Tak si to užívajte. Máte pred sebou víkend, čo tak urobiť si ho s partnermi romantický?

S astrológom a numerológom Mirom sa môžete skontaktovať cez jeho internetovú stránku www.miroastro.sk

Zdroj: redakcia BA24 Foto: Archív astrológa Mira

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM