Maros Palesch Od Vás

Mirove horoskopy

Astrológ a numerológ Miro Vám pripravil horoskopy na 12. týždeň pre všetky znamenia zverokruhu.

Baran – je pred vami opäť ďalší pracovne nesmierne úspešný týždeň v ktorom sa vám otvárajú nové pracovné príležitosti v podobe zmlúv a dohôd, ktoré vám zabezpečujú nie len kariérny rast, ale aj materiálne a finančné zabezpečenie. Z vašich úspechov sa tešia aj vaši najbližší, preto sa vám snažia vytvárať podmienky, aby ste sa mohli venovať všetkému čo máte na pracovisku rozrobené tým, že vás odbremeňujú s povinností,ktoré sú spojené s vašou domácnosťou. Preto by ste im mali venovať nadchádzajúci víkend ako prejav vašej vďaky.

Býk – v zamestnaní máte pohodu, pretože vám vaši nadriadený pripravili ideálne podmienky, ktoré vám umožňujú plne sa venovať všetkým povinnostiam. Zamerajte hlavne vašu pozornosť na finančné záležitosti,pretože je vám v tejto oblasti nebeská obloha mimoriadne naklonená.Vaše partnerské a rodinné spolužitie prebieha bez problémov, medzi vami vládne príjemná atmosféra. Počas víkendu vás čaká nejaká spoločenská udalosť plná zábavy v spoločnosti vašich priateľov, alebo širšej rodiny.

Blíženci – vaše znamenie z vás robí osobnosť, ktorá dokáže pracovať na viacero projektoch naraz a všetkým sa stíhate venovať na sto percent. Preto je pravdepodobné, že sa v zamestnaní počas tohoto týždňa budete trochu nudiť, lebo tej práce bude menej ako by ste dokázali zvládať. O to viac energie vám ostane na vaše súkromie, rodinu a partnerov, čo veľmi ocenia zvlášť počas víkendu, pretože vás čaká nejaká rodinná udalosť, ktorej hlavným zabávačom budete vy.

Rak – od pondelka do stredy sa snažte tieto dni na pracovisku maximálne využiť, pretože vám ozaj všetko čoho sa dotknete bude vychádzať a dariť sa urobiť presne podľa predstáv vašich nadriadených, ale aj preto,lebo od štvrtka do piatku budete popudlivý a nervózny, čo bude mať dopad aj na vaše výkony. Našťastie v súkromnej a rodinnej oblasti je všetko v úplnom poriadku, takže budete mať možnosť v kruhu vašich najbližších zrelaxovať a upokojiť vašu psychiku.Hlavne by ste malina odpočinok využiť nadchádzajúci víkend.

Lev – od pondelka do štvrtku sa môžete plne venovať všetkým vašim pracovným aktivitám, pretože vám šťastena bude naklonená maximálne. V piatok by ste mali byť naopak veľmi opatrný a obozretný vo všetkom čo budete robiť, pretože by ste si mohli vašimi rozhodnutiami poškodiť a v tom, čo ste si do teraz vybudovali. Nemali by ste zabúdať ani na vašich partnerov, pretože i mozaj veľmi chýba vaša spoločnosť a pozornosť, preto by ste hlavne víkend mali venovať iba im a rodine.

Panna – počas týchto dní sta nabitý nesmiernou energiou a chuťou pracovať a dosahovať iba tie najvyššie méty, ale nebudete mať toľko príležitostí na to,aby ste váš elán mohli využiť aj v reále. Ale nemusí vás to trápiť, pretože aj to čo stihnete urobiť vám dostatočne zabezpečuje úspech a uznanie zo strany vašich kolegov. Rovnako vám hviezdy prajú aj v osobnom, partnerskom,ale aj rodinnom prostredí. Preto by ste mohli spoločne aj s priateľmi naplánovať si víkend a trochu sa zabaviť a odreagovať.

Váhy – je pred vami veľmi príjemný a pohodový pracovný týždeň. Práca vás nie len baví, ale sa vám aj darí všetky úlohy v čas odovzdať spracované podľa predstáv vašich nadriadených. Vy čo pracujete v umeleckých povolaniach, máte príležitosť uzatvoriť nové zmluvy, ktoré vám zaručujú slušné finančné ohodnotenie. V osobnom ako aj rodinnom či partnerskom živote prežívate spokojnosť a naplnenie. Aj nadchádzajúci víkend vám prináša radosť a kopec zábavy.

Škorpión -  čo viac si môžete priať okrem toho, že je pred vami ďalší nesmierne úspešný pracovný týždeň v ktorom všetko na čo siahnete meníte na peniaze ? Aj vaša kariéra smeruje k tým najvyšším pozíciam. Je to zaslúžený výsledok vašej snahy. k ide o vaše súkromie, alebo partnerský život, nemusíte sa ničoho obávať. Všetko je v tom najlepšom poriadku. Víkend by ste nemali tráviť doma,ale vyberte sa niekam do spoločnosti. Stretnete zaujímavého človeka.

Strelec – ak podnikáte, môžete si byť istý ,že počas tohoto týždňa uzavriete veľmi výhodné obchodné zmluvy. Pre vás čo pracujete bude rovnako Jupiter ( šťastie, peniaze ) veľmi štedrý v podobe dobrých zárobkov, alebo možného postupu na pracovnom poste. Aj v súkromí vás čaká veľa radosti, milostných dobrodružstiev, preto vy zadaný buďte opatrný. Aj víkend vám pripravuje iba milé udalosti, v podobe veselej a zaujímavej návštevy.

Kozorožec – pracovne ste počas tohoto týždňa maximálne nie len výkonný, ale aj úspešný a to vás napĺňa vnútornou spokojnosťou zvlášť, ak vnímate že vaše výsledky sú korunované nie len uznaním a obdivom, zo strany spolupracovníkov, ale aj finančnou odmenou. K celkovej pohode  vašej prispieva aj pocit naplnenia zo strany vašich partnerov, ktorý sa vám snažia prejavovať svoju lásku a oddanosť. Máte tak inšpiráciu ako prežiť nadchádzajúci víkend.

Vodnár – práca, ktorú vykonávate vás baví a dodáva vám vnútorný pokoj, pretože si jej prostredníctvom zabezpečujete nie len uznanie, ale zvyšuje vám aj vaše sebavedomie zvlášť ak sa vám v nej darí ako počas tohoto týždňa. Je to pre vás dôležitá súčasť života. Aj vo vašom osobnom živote sa všetko začína upokojovať a dostávať do dobre vybehaných koľají, ktoré smerujú k pokoju a harmónii medzi vami, vašou rodinou a partnermi.

**Ryby – po ozaj dlhom čase sa vašemu znameniu nebude dariť na pracovisku čo vás môže dostať do psychickej nepohody, preto sa obrňte trpezlivosťou. nezostáva vám nič iné iba prečkať toto vašemu znameniu nepriaznivé obdobie. Našťastie v súkromí všetko pokračuje tak ako po minulé dni. Ste šťastný, pretože ste milovaný a milujete. Počas víkendu sa snažte relaxovať a nemyslíte na prácu. **

S astrológom a numerológom Mirom sa môžete skontaktovať cez jeho internetovú stránku www.miroastro.sk

Zdroj: redakcia BA24 Foto: Archív astrológa Mira

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM