Adriana Banásová Rôzne

Milovníci rýchlych strojov zbystrite pozornosť. Čaká na vás Power Tuning party opäť raz v Bratislave

Ak dávate prednosť luxusným a tuningovým autám, „športiakom“ či ženskej kráse v podobe zápasu nežnejšieho pohlavia v blate, potom je motoristická akcia na Zlatých Pieskoch pre vás ako stvorená.

Ilustračný obrázok k článku Milovníci rýchlych strojov zbystrite pozornosť. Čaká na vás Power Tuning party opäť raz v Bratislave
Zdroj: Dnes24.sk

Návštevníkov zaiste potešia športové, elegantné či tuningové automobily, ktoré budú vystavené v obchodnom centre na Zlatých Pieskoch. Ďalší ročník obľúbenej akcie Power Tuning party odštartuje v sobotu 25. júla o 12– tej hodine. Jednodňová akcia ponúkne zvedavcom bohatý program a to aj vďaka vystúpeniu speváckeho dua TWiiNS, v ktorých podaní zaznejú letné hity.

Rev motora a svetelná show

Zvedavci okrem tuningových automobilov uvidia aj krásne veterány, luxusné športové autá, vozidlá s extrémnou audio aparatúrou či motocykle, ktoré sú vyrábané špeciálne na zákazku. Najkrajšie autá sa divákom predstavia v Show&Shine, kde vám ochotne ponúknu rozhovory aj ich majitelia.

Ani tento rok sa Power Tuning party nezaobíde bez hlasného revu motorov – okrem merania decibelov výfukov sa bude hodnotiť aj zvukový prejav vozidiel. Výkony elektroniky bude posudzovať profesionálna porota v rámci súťažnej disciplíny dB Drag .

Sexi car wash, „bitka“ v blate a súťaže

Motoristická show ponúkne nielen stroje s koňmi pod kapotou, ale i možnosť zapojiť sa do rôznych súťaží. „Popasovať“ sa budete môcť o cenné trofeje v rámci v úplne nových kategórií česko-slovenského seriálu TotalDip Tuning Battle 2015.

Akcia okrem súťaží a výstav áut ponúkne aj exhibície Mustang klubu a amerických muscle cars, ako aj vystúpenia skákajúceho auta v Low rider show, podvečer sa k slovu dostane atraktívna disciplína Light tuning s nádhernými svetelnými kreáciami vystavených áut.

Pastvou pre oči, a najmä tie pánske, bude nepochybne ženská krása, ktorú budú môcť návštevníci obdivovať počas Sexi car wash či adrenalínového zápasu dievčat v blate.

Filmový nadšenci si budú môcť o 21.30 v Autokine Shopping Palace pozrieť akčný film Rýchlo a zbesilo 6.

Power Tuning party
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM