Samospráva

Mestská časť už požiadala bratislavský magistrát, aby tento pozemok, ktor

Ilustračný obrázok k článku Mestská časť už požiadala bratislavský magistrát, aby tento pozemok,
ktor
10
Galéria

Mestská časť už požiadala bratislavský magistrát, aby tento pozemok, ktorý je majetkom hlavného mesta, bol zverený do správy Karlovej Vsi.

Zlepšilo by to situáciu s parkovaním

„Využitie pozemku na zvýšenie kapacít pre statickú dopravu by aspoň čiastočne pomohlo riešiť situáciu s parkovaním v mestskej časti,“ vysvetlila zámer starostka Karlovej Vsi Dana Čahojová.

Požiadavku mestskej časti v súčasnosti vyhodnocujú odborné oddelenia magistrátu. Podľa hovorkyne Bratislavy Ivany Skokanovej je ešte predčasné hovoriť o verdikte. „Hlavné mesto ale vždy má a bude mať záujem podporiť všetky projekty, ktorých cieľom je zlepšiť život obyvateľov,“ uviedla Skokanová.

Zhorený bytový dom

Pripomenula, že magistrát sa v rámci danej lokality momentálne zameriaval na to, aby boli vymenené okná na bytoch obyvateľov susediaceho bytového domu, na ktorom v dôsledku požiaru vznikla finančná škoda a taktiež sa znížil komfort bývania.

Požiar dnes už v neexistujúcom objekte na Janotovej ulici vypukol v noci z 31. mája na 1. júna. Zhorenisko, ktorého likvidáciu komplikoval nález azbestu, bolo definitívne odstránené začiatkom októbra.

Ilustračný obrázok

Parkovanie v Bratislave
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM