Nina Táborská Kultúra

Medzinárodný veľtrh dizajnu – blickfang prinesie do susednej Viedne až 130 vystavovateľov

Medzinárodný veľtrh dizajnu, blickfang sa uskutoční v susednej Viedni 30. októbra až 1. novembra. Rakúske múzeum užitkového umenia MAK sa na víkend zmení na centrum dizajnu a dizajnérov.

Ilustračný obrázok k článku Medzinárodný veľtrh dizajnu – blickfang prinesie do susednej Viedne až 130 vystavovateľov
Zdroj: Dnes24.sk

Až 130 vystavovateľov z domáceho Rakúska i zahraničia predstaví okrem interiérového dizajnu i módu a šperky. Blickfang kladie dôraz na kvalitu vystavovaných exponátov a zachováva si koncept prezentovania trendov a talentov zblízka.

Veľkým plusom pre návštevníkov je možnosť osobne sa porozprávať s vystavujúcimi návrhármi. Milovníci dizajnu i odborné publikum získa nové inšpirácie alebo si domov odnesie nový dizajnérsky kúsok. Svieže trendy, inovácie, kvalita a estetika sú hlavnými atribútmi prezentovaného interiérového dizajnu a bytových doplnkov.

Ako Bratislava24.sk informovala Michaela Puschmannová z kancelárie mesta Viedeň Compress, novým formátom od vlaňajšieho októbra je prezentácia nových dizajnérov a produktov na stránke www.blickfang-onlineshop.com. Vybrané mladé talenty dostanú na aktuálnom blickfang-u možnosť prezentovať svoju prácu. Špeciálna veľtržná výstava je tento raz venovaná dizajnu a dizajnérom z Holandska.

Celodenná vstupenka na blickfang v MAKu (Stubenring 5) stojí 10 eur, zľavnená 8 eur.

Prečítajte si tiež: Majú vaše deti radi svetielka a kostýmy? Prinášame vám veľký prehľad halloweenskych ak­cií

Foto: blickfang 2014, Viedeň © blickfang

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM