Michaela Katonová Kultúra

Máte už program na voľné večery cez pracovný týždeň?

Divadelná inscenácia, pohľad na diela najvýznamnejších slovenských autorov, party v latinskom štýle už v utorok alebo hip-hopová noc? Tento týždeň si vyberie program každý.

Ilustračný obrázok k článku Máte už program na voľné večery cez pracovný týždeň?
Zdroj: TASR

Poézia kompozície

Výstava predstavuje prierezovú prehliadku výtvarného diela Milana Laluhu. Jeho dielo je tu zastúpené kvalitnými prácami, ktoré vhodne mapujú autorov vývin od školských čias až po obrazy zo záverečného obdobia jeho tvorby.

Pondelok, 29.2., Galéria Nedbalka, 13.00 – 19.00, vstupné 4 eurá

La Noche Latina

Nadšenci latino hudby a temperamentných rytmov nemusia čakať na víkend, aby sa zabavili a dobre si zatancovali. Na tradičnej La Noche Latina party zahrá DJ Miles.

Utorok, 1.3., Unique club, 22.00, vstupné 2,9 eur

Príbehy a fenomény

Výstava umožňuje urobiť si predstavu o vývoji umenia konkrétneho obdobia v slovenskej tvorbe na základe diel najznámejších predstaviteľov maliarstva, ku ktorým patria Martin Benka, Ľudovít. Fulla či Janko Alexy.

Streda, 2.3., GMB – Pálffyho palác, 11:00 – 18:00, vstupné 4 eurá

Vtedy v Bratislave

Divadelná inscenácia dramaturgicky pokračuje v línii dramatizácií autobiografických románov slovenských autorov, ktoré cez osud jednotlivca vypovedajú o dobe, v ktorej autori diela žili. Podkladom k inscenácii je dramatizácia autobiografického románu Žo Langerovej Vtedy v Bratislave, ktorý na Slovensku vyšiel v roku 2007 dvadsaťosem rokov po pôvodnom anglickom vydaní.

Štvrtok, 3.3., Činohra SND, 19.00

Tempomat

Old school a nu school za jedným mixpultom! Traja DJskí majstri Dalyb, Škrupo a Vec verzus jedna klubová noc, ktorá vás vezme na jazdu ich obľúbenými hip-hopovými kúskami.

Piatok, 4.3., Klub Dole, 22.00, vstupné 3 až 5 eur

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM