Jakub Haršany Rôzne

Máte chuť na bowling? Prinášame vám prehľad miest, kde si môžete zahrať

Bowling, pre niekoho kolky, patrí medzi obľúbené aktivity Bratislavčanov. V hlavnom meste sa dá hrať na viacerých miestach. My vám prinášame stručný prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Máte chuť na bowling? Prinášame vám prehľad miest, kde si môžete zahrať
Zdroj: internet

Bowling Disco Club

Štyri kvalitné bowlingové dráhy ponúka podnik v Dome kultúry Dúbravka, kde si počas hry môžete aj zatancovať. Konajú sa tu pravidelné party s rôznou tematikou. Okrem bowlingu si tu môžete zahrať aj biliard, šípky či stolný futbal.

Bowlingové národné centrum

Nemusíte byť profesionálny bowlingový hráč na to, aby ste si mohli prísť zahrať do bowlingového centra na Turbínovej ulici v Novom Meste. K dispozícii je tu 16 najmodernejších profesionálnych bowlingových dráh v príjemnom prostredí, kde sa s kamarátmi určite skvelo zabavíte.

Brunswick bowling

V nákupnom centre Aupark nájdete klub, ktorý ponúka návštevníkom až 18 špičkových bowlingových dráh. Za nahraté body tu môžete dokonca vyhrať zaujímavé vecné ceny. V priestoroch klubu si okrem hry môžete aj príjemne posedieť a občerstviť sa.

Bowling Bar

Podľa stránky podniku, si vraj na tomto mieste zahráte bowling s najkrajším výhľadom. Nachádza sa v peknom prostredí na ulici K Horánskej studni č. 29 v bratislavskej Dúbravke. Pre hráčov sú k dispozícii dve dráhy. Okrem bowlingu si tu môžete zahrať aj bedminton či tenis.

Kolkáreň na Interi

Kolkáreň AŠK Inter Bratislava na Trenčianskej ulici patrí svojím vybavením medzi najkvalitnejšie na Slovensku. Ponúka šesť profesionálnych dráh. Kolkáreň disponuje aj zasadačkou, takže je vhodná aj na firemné akcie.

Ponteo – Activity Park Rusovce

Multifunkčný komplex v Rusovciach ponúka rôzne podoby trávenia voľného času, medzi ktorými je aj bowling. Klub má k dispozícii šesť bowlingových dráh a priestor s kapacitou až 90 osôb je ideálnym miestom na firemné akcie a večierky.

Čítajte aj: Zahrajte si ping-pong v kultúrnom dome alebo len tak v prírode

Bowling v Bratislave
6
Galéria
Zdroj: internet
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM