Tomáš Stupavský Rôzne

Manželia z Ružinova môžu súťažiť o najoriginálnejšiu fotografiu

Manželské páry z mestskej časti Ružinov môžu súťažiť o najoriginálnejšiu fotografiu. V rámci Národného týždňa manželstva mestská časť pripravuje viacero aktivít pre Ružinovčanov a jedna z nich je špeciálne pre seniorov.

Ilustračný obrázok k článku Manželia z Ružinova môžu súťažiť o najoriginálnejšiu fotografiu
Zdroj: TASR

„Hľadáme manželský pár z Ružinova, ktorý žije spolu najdlhšie a ten získa jednu z cien,“ povedal starosta Ružinova Dušan Pekár.

Dôležitý je pritom nápad, humor, kreativita snímky. „Je jedno, či je fotografia z dovolenky, oslavy, či bežného života. Ide o jednu z aktivít, ktorou sa mestská časť Ružinov zapája do Národného týždňa manželstva. Ten bude od 9. do 15. februára 2015,“ priblížila hovorkyňa MÚ v Ružinove Miroslava Štrosová.

Súťažiaci môžu vyhrať ceny, ktoré využijú ako manželský pár – piknikový kôš, domáci gril či ručne vyrobený fotoalbum.

„Zapojenie sa do súťaže je jednoduché – aspoň jeden z manželov musí mať trvalý pobyt v Ružinove a ich fotografiu spolu s menami, adresou a telefonickým kontaktom treba poslať e-mailom na adresu sutaz@ruzinov.sk najneskôr do 5. februára. Hlasovanie bude prebiehať počas Národného týždňa manželstva od 9. 2. – 15. 2. prostredníctvom facebookovej stránky Národný týždeň manželstva v Ružinove, kde budú fotografie zverejnené. Svojim favoritom bude môcť každý záujemca odovzdať hlas kliknutím cez tlačidlo „páči sa mi“. Ocenené budú tri fotografie s najvyšším počtom hlasov,“ dodala Štrosová.

Národný týždeň manželstva v Ružinove je súčasťou celosvetovej kampane na podporu manželstva a spoločne stráveného času s manželským partnerom.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM