Tlačové správy

Mánia čapovanej drogérie trhá na Slovensku rekordy! Dočkáme sa jej aj v našom meste?

Niektoré gazdinky ostali na pozore. V jednom slovenskom meste prepukol boom využívania čapovanej drogérie. Ako by sa páčilo aj vám vziať prázdnu fľašu, prísť do obchodu a saponát na riad, prací gél alebo okenu si jednoducho...načapovať?

Ilustračný obrázok k článku Mánia čapovanej drogérie trhá na Slovensku rekordy! Dočkáme sa jej aj v našom meste?
Zdroj: Dnes24.sk

Byť a správať sa ekologicky už nekončí len pri separovaní odpadu. Zrátajme si, koľko nás stojí nová výroba pet fľiaš, koľko ich dovoz, koľko výroba etikiet, obalu, reklamy a v konečnom dôsledku aj vypustený CO2 v atmosfére a samotná recyklácia. Určite pochopíte, že toto všetko neospravedlňuje naše správanie ku prírode.

Ako funguje systém čapovanej drogérie?

Prídete do obchodu s Ecobolle so svojou fľašou a predavač vám naplní fľašu tým, čo chcete a koľko chcete. Predavač fľašu odváži a nalepí etiketu. Systém je ten istý, ako keď si kupujete ovocie a zeleninu v obchode. Ako vidíte, je to veľmi jednoduché a môžete kúpiť viac druhov rôznych výrobkov. Nie ste viazaní na celé balenie ale len na toľko, koľko naozaj potrebujete.
Okrem toho, používaním rozlievaných čistiacich prostriedkov prispievate k nižšej tvorbe oxidu uhličitého vo veľkom množstve počas celého roka.

Šetríte nielen prírodu, ale aj svoje PENIAZE!

Pri kúpe čapovanej drogérie ušetríte 15 až 20% ako pri obvyklých prostriedkoch. Ako je to možné? Zákazník neplatí reklamu, neplatí veľké množstvo výroby umelých fliaš, ktorých cena závisí od petroleju. Navyše takéto rozlievané výrobky Ecobolle sú vysoko koncentrované (viac než 100 výrobkov) a vďaka tomu sa používa polovičné množstvo na rozdiel od iných produktov, ktoré nás lákajú v obchode.

A koľko vás to naozaj vyjde? PREHĽAD cien populárnych výrobkov nájdete na regionálnom portáli Dnes24.sk.

Zákazníci sú z Ecobolle doslovne nadšení, veď čítajte sami!

  • gél na pranie kontrola potu (novinka na trhu): „Konečne neodpadávam pri žehlení manželových košieľ. Dokonca mi to opralo aj tie žlté fľaky pod pazuchami na bielych tričkách.“ Martina (35)
  • gél vlna a jemné prádlo (vlna, kašmír, hodváb, mikrovlákno, syntetika, deky, …) „Mám šaty so štrasom. Veľmi rada ich nosím, ale keďže sa mi krčia, nenosila som ich často. Vyskúšala som tento gél od vás a wau. Ja ich nemusím žehliť.“ Eva (27)
  • prostriedky na umývanie riadu. „Niečo úžasné, konečne dokážem umyť platovú misku na prvýkrát dokonca v studenej vode. To, že toľko nepení, mi práveže vyhovuje, riad mám oveľa rýchlejšie umytý a šetrím vodou a aj elektrikou alebo plynom.“ Jarmila (42)
  • prostriedok pre domácnosti so zvieratami (pes a mačka), JEDINÝ NA SLOVENSKU. „Fakt niečo úžasné. Konečne nemusím používať savo, aby som vyčistila po mojom miláčikovi. Miestnosť je čistá, vydezinfikovaná a úžasne prevoňaná. Neverila som, že niečo také existuje. Odporučila mi ho suseda, že nech vyskúšam, že určite neoľutujem. A fakt mala pravdu.“ Daniela (29)
  • univerzálny čistič. „Týmto prostriedkom nastriekam pracovné stoly, dosky, aj kachličky, dokonca aj vaňu, či umývadlo. Nechám chvíľu pôsobiť a potom len zotriem vlhkou handrou bez drhnutia. Okrem toho že, to vyčistí, odmastí, tak mi miestnosť ešte aj úžasné prevonia.“ Monika (47)
  • prostriedok na vodný kameň. „Mám doma čierny sprchový kút, umyť ho a vyleštiť bola vždy poriadna drina. Ako som začala používať tento prostriedok, tak ma konečne nebolia ruky a fakt pri pravidelnom používaní, len chytím sprchu a bez drhnutia a leštenia, voda stečie sama dole a sprchový kút leskne ako keby bol nový.“ Anna (33)

(PR) – Za obsah a fotografie zodpovedá objednávateľ tejto tlačovej správy.

Mánia čapovanej drogérie trhá na Slovensku rekordy!
7
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM