Tlačové správy

Letný relax aj zábava: Obľúbený Holidaypark láka programom pre deti aj dospelých

Školské prázdniny sa začali a horúce dni si pýtajú oddych, zábavu a detské radovánky. A to všetko najlepšie, ak ste niekde pri vode. Skvelé atrakcie si pre vás aj tento rok pripravil Holidaypark Kováčová.

Ilustračný obrázok k článku Letný relax aj zábava: Obľúbený Holidaypark láka programom pre deti aj dospelých
Zdroj: Holidaypark Kováčová

Holidaypark je celoročný aquapark s liečivou termálnou minerálnou vodou a vznikol prebudovaním pôvodného letného termálneho kúpaliska, ktoré je v tejto obci už od roku 1969. Voda v bazénoch Holidayparku Kováčová je liečivá, pomáha najmä pri problémoch pohybového ústrojenstva. Rovnakú vodu ako Holidaypark Kováčová, využíva aj Národné rehabilitačné centrum a Kúpele Kováčová. Voda v bazénoch Holidayparku má od 26 do 38 stupňov Celzia, návštevníkom je k dispozícii 9 bazénov, z toho tri sú celoročné vnútorné, dva celoročné vonkajšie a štyri sezónne vonkajšie bazény.

Vždy s novinkami

Holidaypark Kováčová prináša svojim návštevníkom pred každou sezónou niečo nové. Minulý rok vybudovali outdoorový Fit Park s jedenástimi posilňovacími strojmi. Tento rok bola zase vybudovaná lanová lezecká pyramída a v hornom rekreačnom bazéne pribudla nafukovacia pyramída s lezeckou stenou a šmykľavkou.

V Holidayparku Kováčová je ale veľa ďalších možností, ako aktívne oddychovať. Zaujímať vás možno bude letný fitness program, ktorý pre vás v Holidayparku pripravili.

„Každý deň sa u nás niečo cvičí. V pondelky a štvrtky o 16.00 hod. býva vo fit parku tréning inštruovaný profesionálnym trénerom. V utorky a piatky o 17.00 hod. cvičíme jumping na trampolínkach s profi jumping inštruktorkou Jankou. V stredy o 11.00 hod. sa u nás cvičí obľúbená aqua zumba. V soboty a nedele návštevníkov čaká cvičenie vo vode, takzvaný aqua gym a to až trikrát denne,“ priblížila letný fitness program Zuzana Jóbová z Holidayparku Kováčová . Ako ďalej pokračovala, všetky tieto aktivity sú v cene vstupného, neplatia sa navyše.

Rozprávkové leto pre deti

V Holidayparku myslia aj na malých a najmenších návštevníkov. Tieto letné prázdniny sa nesú v duchu rozprávok. Už tradične sú počas prázdnin animácie pre deti každý deň od 11.00 do 17.00 hod., navyše počas víkendov budú deti sprevádzať rozprávkové postavičky. Vy si popri tom môžete zahrať plážový volejbal, prípadne sa môžete zúčastniť jedného z troch amatérskych turnajov v plážovom volejbale, ktoré sa ešte budú v Holidayparku ko­nať.

A ak by ste to chceli mať všetko naraz, tak môžete do Holidayparku zavítať v dňoch, kedy sa koná Aqua Fit Víkend. „V tieto dni je pre vás pripravený bohatý program, budú tréningy vo fit parku, lekcie latino fit, aqua zumba a ďalšie športové aktivity – jednoducho skvelá kombinácia relaxu v liečivej vode, zábavy a aktívneho oddychu,“ pozýva Jóbová.

Tento rok budú Aqua Fit Víkendy dva a to v termínoch 30. – 31.júla a 3. – 4. septembra.

Viac informácií o všetkých plánovaných podujatiach ako aj o samotnom Holidayparku Kováčová nájdete na www.holidaypark.sk.

Letný relax aj zábava: Obľúbený Holidaypark láka programom pre deti aj dospelých
5
Galéria
Zdroj: Holidaypark Kováčová
Zdroj: Holidaypark Kováčová
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM