Rôzne

Letnú atmosféru v Bratislave doplní historická električka s hudobným sprievodom

Rovnako ako minulý rok, aj toto leto sa môžete tešiť na historickú hudobnú električku. Tá vás odvezie a zároveň ulahodí vašim ušiam.

Ilustračný obrázok k článku Letnú atmosféru v Bratislave doplní historická električka s hudobným sprievodom
5
Galéria
Zdroj: TASR

Už túto sobotu sa môžete po uliciach Bratislavy zadarmo previezť v historickej električke, ktorú si pamätajú ešte vaši starí rodičia. Navyše vám cestu spríjemní pohodová muzika.

Trasa historickej električky

Električka bude v hlavnom meste premávať každú prázdninovú sobotu podvečer od 1. júla až do 26. augusta. „Električka bude vybavená reprodukovanou alebo živou hudobnou produkciou,“ informuje portál imhd.sk.

Svoju trasu začne na Jesenského ulici, prejde cez Štúrovu ulicu a Starý most až konečnú do Petržalky, kde sa otočí a bude pokračovať cez most a Štúrovu na Námestie SNP, Kapucínsku a cez tunel a Most SNP sa vráti späť k Hviezdoslavovmu námestiu. Na uvedenej trase električka zastaví na všetkých zastávkach.

Jeden okruh by jej mal trvať približne 40 minút. Počas nich si môžete vychutnať jazdu centrom Bratislavy v dobovom interiéri historickej električky a započúvať sa do tónov hudobných nástrojov.

Ak sa chcete odviezť historickou električkou, odchádzať bude z bývalej zastávky Jesenského, hneď vedľa historickej budovy SND, každú celú hodinu od 17:00 do 20:00 hod.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM