Tlačové správy

Letné termálne kúpalisko v Kúpeľoch Sliač otvára svoje brány 18.06.2016.

V Kúpeľoch Sliač už tradične počas letnej sezóny budete môcť navštíviť aj letné termálne kúpalisko. Brány letného termálneho kúpaliska otvárame 18.06.2016.

Ilustračný obrázok k článku Letné termálne kúpalisko v Kúpeľoch Sliač otvára svoje brány 18.06.2016.
Zdroj: Kúpele Sliač

V nádhernom prostredí kúpaliska, ktoré je obklopené prekrásnou prírodou, môžete relaxovať počas celej letnej sezóny, oddýchnuť si a načerpať novú energiu nielen z liečivej vody, ale aj z atmosféry, ktorú Kúpele Sliač ponúkajú. Najcharakteris­tickejšou črtou termálneho kúpaliska v Kúpeľoch Sliač je liečivá voda s vysokým obsahom CO2. V bazéne je voda priamo z kúpeľného prameňa, ktorý sa využíva aj na liečebné procedúry, s teplotou 28 – 32°C. Bazén je prietokový, voda ním neustále preteká, čím je zaručená jej absolútna čistota. Za 24 hodín sa voda v bazéne úplne vymení. Vzhľadom na jej čistotu bez chemických úprav je bazén vhodný aj pre ľudí s citlivou pokožkou.

V areáli kúpaliska môžete nájsť jeden plavecký obdĺžnikový bazén pre dospelých a jeden malý kruhový bazén pre deti. Pre športovcov je k dispozícií volejbalové ihrisko, ihrisko pre malý futbal a hneď vedľa kúpaliska sú 4 tenisové kurty. Športové potreby je možné si zapožičať priamo v areáli.

Aktuálny cenník vstupného a otváracie hodiny na sezónu 2016 nájdete tu.

Nezabudnite ani na letné akcie na pobyty, spojené s neobmedzeným vstupom na termálne kúpalisko.

Pre samoplatcov máme pripravený pobyt Kúpele a letný oddych.
Pre klientov zdravotných poisťovní je pripravený voľný vstup na termálne kúpalisko (pondelok – piatok) počas trvania kúpeľnej liečby.

Tešíme sa na vás v kúpeľoch vášho srdca.

Letné termálne kúpalisko v Kúpeľoch Sliač otvára svoje brány 18.06.2016.
3
Galéria
Zdroj: Kúpele Sliač
Zdroj: Kúpele Sliač
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM