Kultúra

LETNÉ KINO: Zoberte svoju polovičku na romantické premietanie pod holým nebom

Aj toto leto štartuje romantika pod hviezdami v bratislavských letných kinách. Nezabudnite si do tašiek pribaliť deky a repelenty a dokonalý relax môže začať.

Ilustračný obrázok k článku LETNÉ KINO: Zoberte svoju polovičku na romantické premietanie pod holým nebom
Zdroj: Facebook

Aj vy sa už tešíte na premietanie pod holým nebom? Zoberte frajerky, frajerov, bratov aj sestry, všetkých priateľov a usaďte sa v pohodlí zelenej trávy pod holým nebom. Letné kiná otvárajú svoje brány!

Hneď na úvod si dovolíme niekoľko dôležitých rád. Ak sa chystáte na premietanie do amfiteátra, myslite na to, že lavičky sú tvrdé. Deka spraví sedenie pohodlnejším. Aj v lete bývajú noci chladné, takže si nezabudnite zobrať teplejší svetrík. Myslite tiež na komáre a majte vždy po ruke kvalitný repelent. Príjemnú zábavu.

Letné kino v Ružinove

Tohtoročné Kultúrne leto v Ružinove so sebou prinieslo okrem bohatého hudobného programu v Parku Andreja Hlinku aj bezplatné premietanie filmov pod holým nebom.

Vždy v utorok sa môžete tešiť na niektorý z najobľúbenejších filmov v Areáli hier Radosť pri Štrkoveckom jazere. Už 4. júla sa zabavíte pri komédii Čo sme komu urobili? Na živote je kráse to, že sa v ňom nedá nič dopredu naplánovať. Napríklad Verneuilovci si boli istí tým, že sa ich štyri nádherné a inteligentné dcéry vydajú za výnimočných mužov. A výsledok? Tým je kúzelná francúzska komédia Čo sme komu urobili?, ktorou tvorcovia zo zeme galského kohúta dokázali vyvolať rovnako nadšené reakcie, ako nasledovali po fenomenálnych „Nedotknuteľných“ v roku 2011.

každý utorok / 21.00 hod. / amfiteáter v Areáli hier Radosť pri Štrkoveckom jazere / vstup voľný

Letné kino na Kuchajde

V rámci Kultúrneho leta pripravila mestská časť Nové Mesto 7. ročník projektu Letného kina v areáli prírodného kúpaliska Kuchajda, ktoré bude aj tento rok fungovať formou hlasovania. Na stránke Kino na Kuchajde môžete hlasovať za jeden z troch ponúkaných filmov. Stránku treba sledovať, aby ste mohli zahlasovať za váš obľúbený film. Aktuálne si môžete vybrať z trojice filmov HACKSAW RIDGE: Zrodenie hrdinu, JASON BOURNE a ROZPOLTENÝ. Víťazný film si pozrieme v stredu 5. júla.

Túto sobotu je pre vás pripravená romantická komédia Všetko alebo nič, ktorá je príbehom o vzťahoch, ktoré nás valcujú, o ženskom priateľstve, ktoré nás chráni, o mužoch, na ktorých sa nezabúda… aj keď vlastne toho nie sú hodní. Príbeh popretkávaný sarkazmom, humorom, hnevom, beznádejou, vášňou, smiechom, slzami, mužským egom a ženským sebavedomím. Príbeh tak skutočný, že v ňom objavíte samých seba.

vždy v stredu a v sobotu / júl 21.30 hod., august 21.00 hod. / Kuchajda / vstup voľný

Letné kino Rača

Letné kino privíta opäť vynovený amfiteáter v Rači. Po slávnostnom otvorení Kultúrneho leta v Rači (už tento piatok!) príde na rad rozkošný Tajný život maznáčikov. Čo tak asi robia chlpatí, operení alebo šupinatí domáci miláčikovia, keď nie sme doma? To sa dozviete v animovanom filme od tvorcov filmu Ja, zloduch.

každý piatok / 21.15 hod. / Amfiteáter v Rači, Knižkova dolina / vstup voľný

Letné kino v Líščom údolí

Aj tento rok si pre vás Mestská časť Bratislava-Karlova Ves pripravila Filmové leto v Líščom údolí. V piatok 7. júla je na programe Trabantom do posledného dychu – dokument cestovateľa Dana Přibána, ktorý opäť ukazuje, že svet sa dá precestovať naozaj netradične. Vlani podnikol svoju dosiaľ najnáročnejšiu expedíciu – polročnú dobrodružnú výpravu po Tichomorí.

každý piatok / júl 21.00, august 20.30 hod. / Park SNP Líščie údolie / vstup voľný

Autokino Shopping Palace

Ak sa obávate hmyzu v tráve, film si môžete pozrieť aj z pohodlia vášho auta. Autokino na Zlatých pieskoch zahájilo svoju aktuálnu sezónu 3. júna 2017. Ako jediné premieta až trikrát týždenne – každý štvrtok, piatok a sobotu, vždy o 21:30 hod. na parkovisku Shopping Palace Zlaté piesky. Zaparkujte, nalaďte rádio na frekvenciu 91 FM a vychutnávajte film.

V tomto týždni sú pre vás pripravené Prázdniny All Exclusive (piatok), The Program: Pád legendy (sobota) a Focus (štvrtok, 6. júl).

vo štvrtok, v piatok a v sobotu / 21.30 hod. / Shopping Palace Zlaté piesky / vstup voľný

Letné kino Istracentrum

Večerné premietanie filmov pod holým nebom, s občerstvením na nádvorí Miestnej knižnice v Devínskej Novej Vsi ožije v piatok 14. júla animovaným filmom Až na severný pól. Pätnásťročná Saša je dcéra bohatých aristokratických rodičov v Rusku koncom 19. storočia. Sníva o ďalekom severe a smúti nad osudom svojho dedka Oloukina, významného vedca a polárnika, ktorý sa doteraz nevrátil zo svojej poslednej expedície, na ktoré sa pokúsil dobyť Severný pól.

každý piatok / 21.15 hod. / Istrijská 6 (Istracentrum) / vstup voľný

Vajnorské open-air letné kino

V rámci Kultúrneho leta 2017 pripravila mestská časť Bratislava-Vajnory filmové predstavenia Open Air Kina. Tento piatok si v Parku pod lipami pozrieme Zootropolis. Animovaná komédia od tvorcov filmov Ľadové kráľovstvo a Veľká šestka vás dostane. Vitajte v mestskej džungli, modernej zvieracej metropole Zootropolis!

každý piatok / 21.00 hod. / Park pod lipami / vstup voľný

Amfiteáter Senec

V zrekonštruovanom amfiteátri v blízkosti Slnečných jazier môžete denne počas celého leta pozerať filmy, divadlá či predstavenia, ktoré pre vás mesto pripravilo. V nedeľu 9. júla si nenechajte ujsť Bábkové predstavenie Pinocchio o 17:00 hod. v podaní divadla ZkuFraVon pre deti od 3 do 10 rokov.

denne / Amfiteáter Senec / čas a vstupné podľa programu

Letné kino SNG – Berlinka

V priestore Berlinka v Esterházyho paláci sú pre vás pripravené žánrovo rôznorodé filmy od špičkových európskych režisérov. Najbližšiu stredu si pozrieme Boj snežného pluhu s mafiou. Čierna pomsta na bielom. Nórska čierna komédia plná krvi, napätia a pomsty nadchýňa divákov nielen nádherou nórskej krajiny, ale tiež prepracovaným scenárom, vynikajúcimi dialógmi a nezabudnuteľnými hereckými výkonmi.

každú stredu / od 21.00 hod. / Berlinka v Esterházyho paláci / vstupné 3 eurá

Amfiteáter Pezinok

Pezinský amfiteáter bol prvý na Slovensku, ktorý mal možnosť premietať digitálne nosiče a je v nepretržitej letnej činnosti od začiatku 60. rokov. Tento piatok je na programe Divoká babská jazda, 1.- 3. júla Ja, zloduch 3, 4. – 5. júla Brloh a 6. júla V utajení.

denne / 21:15 hod., august 21:00 hod. / Amfiteáter Pezinok / vstup voľný

O programe letných kín vás budeme informovať vždy v piatok ráno.

Sledujte Facebook Bratislava24.sk a nič vám neujde.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM