Rôzne

Letisko pripravilo pre cestujúcich počas Štedrého dňa nezabudnuteľné vianočné prekvapenie

Štedrý deň je pre ľudí najkrajším dňom v roku, počas ktorého rozdávame blízkym dary pre radosť. Letisko pripravilo počas Štedrého večera pre cestujúcich milé prekvapenie.

Ilustračný obrázok k článku Letisko pripravilo pre cestujúcich počas Štedrého dňa nezabudnuteľné vianočné prekvapenie
7
Galéria
Zdroj: Letisko M. R. Štefánika

Keďže Vianoce sú sviatkami lásky, pohody, odpúšťania, šírenia dobra a radosti, Letisko M. R. Štefánika v Bratislave pripravilo pre cestujúcich prilietajúcich z Londýna-Stanstedu, Dubaja a Dublinu a pre ich ratolesti počas Štedrého dňa, 24. 12. 2016, vianočné prekvapenie. Bratislava24.sk informovala Veronika Ševčíková, hovorkyňa letiska.

Vianočná nálada

Priamo v príletovej hale pri batožinových pásoch čakal na cestujúcich, ktorí prileteli z Londýna, Dubaja a Dublinu, Mikuláš spolu s anjelmi, ktorí všetkým deťom rozdávali darčeky. Vianočnú náladu navodilo deťom i dospelým kolednícke duo, ktoré na husliach a akustickej gitare spríjemňovalo cestujúcim prílet vianočnými koledami.

„Pre všetkých cestujúcich, ktorí dnes prileteli leteckou spoločnosťou Ryanair z Londýna o 11.50 hod. a z Dublinu o 13.10 hod. a spoločnosťou flydubai z Dubaja o 12.40 hod., sme pripravili v príletovej hale vianočný punč, medovníky a darčekové balenia, atmosféru dotvárali koledníci s Mikulášom a anjelom. Aspoň takto sme chceli spríjemniť cestujúcim ich prílet na bratislavské letisko a navodiť im tak počas tohto sviatočného dňa atmosféru Vianoc,“ zdôvodnil vianočné prekvapenie generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika v Bratislave Ivan Trhlík, ktorý sám v kostýme Mikuláša rozdával cestujúcim sladké pozornosti.

„Cestujúci sa vianočnému prekvapeniu veľmi potešili. Niektorým vyhŕkli aj slzy, alebo si zaspievali spolu s koledníkmi. Sme veľmi radi, že sa nám podarilo takto cestujúcich potešiť,“ uzavrel generálny riaditeľ letiska.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM