Rôzne

Legendárny Luna Bar po šiestich rokoch ožíva! Bar bude otvorený po celý týždeň

Po trojmesačných rekonštrukčných prácach legendárny podnik v podzemí opäť otvorí. Na otváračke vystúpia Bratislava Burlesque, Taste of Brass Orchestra a iní.

Ilustračný obrázok k článku Legendárny Luna Bar po šiestich rokoch ožíva! Bar bude otvorený po celý týždeň
7
Galéria
Zdroj: Luna Bar

Unikátny podzemný Lunar Bar v Hoteli Kyjev so zariadením zo 70. rokov bude opäť centrom bujarej zábavy. Prví hostia sa môžu v spoločnosti Bratislava Burlesque, Taste of Brass Orchestra, The Backwards či Jazz Trio baviť už dnes na VIP Grand Opening. Lístky by ste už ale hľadali márne, sú kompletne vypredané.

Každý deň v týždni

Dnešný VIP Grand Opening síce bude len pre „vyvolených“, no už v utorok 4. apríla sa môžete tešiť na OPEN MIC – v Luna bare. Akcia bude príležitosťou pre talentované osobnosti, dvojice, skupiny a hudobníkov. Najlepšie vystúpenia získajú pravidelnú honorovanú show v Luna Bare.

Na bar v podzemí Hotela Kyjev mnohí nostalgicky spomínajú s úsmevom na tvári. Stužková, prvá cigaretka, kabaret, rozlúčka so slobodou… Práve skupinu nostalgikov poteší správa, že bar bude otvorený každý deň. Program bude pestrý, pripravujú sa jazzové koncerty, stand-up comedy show, burlesque show, diskusie a víkendy budú patriť nočnej zábave.

Vstup na víkendové akcie bude platiť pre mladých od 21 rokov!

II. skupina

Luna Bar na Kamennom námestí otvára po šiestich rokoch. Od januára tohto roku prechádzal interiér nevyhnutnými opravami, ktoré zahŕňali rekonštrukciu toaliet a šatní, kúpu novej vzduchotechniky, klimatizácie, ozvučenia aj svetiel. Z priestoru starej kuchyne vznikol nový bar vyhradený pre fajčiarov. Hlavný priestor je nefajčiarsky.

Pôvodný nábytok, vybavenie zo 70. rokov, zostáva na svojom mieste, rovnako zostáva aj nápis na dverách „II. skupina“.

Novinkou bude možnosť zakúpiť si vstupenky a lístky (na program, aj na víkendové akcie) online. Návštevník tak nebude musieť čakať, pri vstupe sa len preukáže občianskym preukazom a systém ho automaticky v guestliste pustí.

Zdroj: Facebook
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM