Tlačové správy

Kúzelný deň detí s Kikou

Kika si pre deti k ich sviatku pripravila naozaj kúzelný program plný hier, kúziel a lákavých výhier pre deti aj ich rodičov.

Ilustračný obrázok k článku Kúzelný deň detí s Kikou
Zdroj: Media&Communication Consulting

Deň detí sa v bratislavskej i košickej predajni Kika bude niesť v znamení kúziel. Detí sa budú môcť tešiť na vystúpenia kúzelníkov, ktorých magické kúsky určite ocenia deti aj tí skôr narodení. Vystúpenia doplnia predstavenia šikovných detí, divadielka i moderátori, ktorí budú sprevádzať program počas celého dňa. Deti sa môžu tešiť i na postavičku Kangiho z kurzov Helen Doron, s ktorým si môžu precvičiť svoju angličtinu. Vyblázniť sa môžu aj na trampolínach či nafukovacom skákacom hrade. A keď pri všetkých týchto dobrodružstvách vysmädnú, je pre nich pripravený pitný režim, o ktorý sa postará pramenitá voda Lucka.

Ak chcete aj vy zažiť neopakovateľný kúzelný deň detí, navštívte s deťmi bratislavskú alebo košickú predajňu Kika už v nedeľu 29. mája od 10:00 do 18:00 a užite si kúzelný deň detí plný zábavy, hier a množstva súťaží o zaujímavé ceny pre deti aj ich rodičov.

Kúzelný deň detí s Kikou
3
Galéria
Zdroj: Media&Communication Consulting
Zdroj: Media&Communication Consulting
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM