Samospráva

Kultúrny dom v Karlovej Vsi má nové ozvučenie

Karlova Ves pokračuje v renovácii kultúrneho domu na Molecovej ulici. V sále najnovšie inštalovala nové ozvučenie, ktoré má priniesť lepší zážitok pri hudobných i filmových podujatiach.

Ilustračný obrázok k článku Kultúrny dom v Karlovej Vsi má nové ozvučenie
Zdroj: TASR

Hovorca mestskej časti Michal Skalník informoval, že novú ozvučovaciu súpravu kúpila Karlova Ves vďaka grantu od Bratislavského samosprávneho kraja (BSK). „Kraj sa rozhodol podporiť novovzniknutý filmový klub v Karlovej Vsi sumou 4-tisíc eur,“ spresnil Skalník s tým, že ozvučovaciu súpravu použije mestská časť aj pri projekciách letného kina.

Skalník pripomenul, že nové ozvučenie je pokračovaním postupnej obnovy karloveského kultúrneho domu. „V letných mesiacoch sme realizovali výmenu vstupných dverí, okien v malej sále, renovovali sme aj šatne a zázemie pre účinkujúcich,“ uviedol hovorca mestskej časti. Kultúrny dom sa tiež vrátil k názvu „Kamel klub“.

Pri tvorbe programu a ponuky podujatí domu kultúry chce mestská časť aktívne spolupracovať s partnermi, ako sú Bratislavské kultúrne a informačné stredisko (BKIS), Vodárenská záhrada, Botanická záhrada a tiež s občianskymi združeniami.

Prečítajte si tiež: Na rekonštrukciu bratislavského Divadla Aréna pôjde 4,5 milióna eur

Foto: Ilustračné.

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM