KAW Kultúra

Kulturák - v Bratislave otvoria nový priestor, kde sa dobre zabavíte

V priestoroch bývalého legendárneho klubu Hlava 22 vzniká nový kultúrny priestor. Poteší fanúšikov koncertov, divadla a umenia všetkých žánrov.

Ilustračný obrázok k článku Kulturák - v Bratislave otvoria nový priestor, kde sa dobre zabavíte
Zdroj: Už jsme doma FB

Hoci známy klub Hlava 22 už pred niekoľkými rokmi ukončil svoju činnosť, fanúšikovia koncertov živých kapiel si určite dobre spomínajú na jeho príjemnú hudobnú ponuku v podobe jazzu, blues, rocku, popu či latino koncertov. Na Bazovej ulici, kde klub sídlil, bude onedlho opäť rušno. Postará sa o to Kulturák.

Koncerty aj divadlo

Ako avizujú ľudia, ktorí sa budú starať o pestrosť hudobných žánroch v Kulturáku, môžeme sa tešiť na „koncerty, divadlo a umenie všetkého druhu.“ Kulturák klub oficiálne otvorí svoju bránu v sobotu 7. apríla. Na „otváračke“ zahrajú Esazlesa a punková slovenská kapela The Wilderness.

Tešiť sa môžeme aj na koncert českej avantgardnej rockovej kapely Už Jsme Doma, ktorá ani po 33 rokoch vystupovania nestráca na sile a údernosti.

Kulturák poteší aj milovníkov divadelnej múzy. Pre divákov od 6 do 99 rokov je určené nedeľňajšie (8. apríl) predstavenie divadelného telesa Huvä Paijva Dyvadlo. Uvedú premiéru divadelného predstavenia Fantovlas.

Viac o programe Kulturáku sa dozviete TU.

Zdroj: YouTube.com
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM