Nina Táborská Rôzne

Koniec kebabom na Obchodnej? Známa bratislavská ulica prechádza zmenami

Zdá sa, že Obchodná ulica v bratislavskom Starom Meste prechádza istou revitalizáciou. A nemáme na mysli len jej čistenie a nové smetné koše. Na jednej z najrušnejších ulíc sa striedajú nájomcovia. V posledných týždňoch odišli, a tiež pribudli hneď viaceré obchody.

Ilustračný obrázok k článku Koniec kebabom na Obchodnej?  Známa bratislavská ulica prechádza zmenami
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Kebaby a klenotníctva. Tak veľa Bratislavčanov opisuje známu Obchodnú ulicu, ktorá sa tiahne od Michalskej brány až po Kollárovo námestie. Obchodná v poslednej dobe prechádza niekoľkými väčšími zmenami. Jednak sa začala čistiť od všetkých grafitti, a tiež sa začali meniť nájomcovia prevádzok.

Odišli veľké značky ako New Yorker, Calliope či Intimissimi. Skončili aj napríklad Segue, predajňa talianskych kabeliek, tašiek a kufrov.

Pribudli však dánsky obchod s doplnkami Tiger, ktorý nie tak dávno našiel svoje miesto aj v OC Eurovea a tiež CCC obuv. Už čoskoro sa k nim pridá aj nováčik na bratislavskom trhu – Candy Manufactory, ktorý predstavuje obchod so sladkosťami a cukrovinkami z Ukrajiny.

Rovnako tak už čoskoro pribudne na Obchodnej ďalšia pekáreň – Starý mlyn, ktorý len nedávno otvoril svoju prevádzku v podchode na Hodžovom námestí. Doplní tak rakúsky Anker a Naglreiter a český s Crocus.

Či postupne Obchodná príde aj o veľakrát skloňované kebaby je otázne, nájomcovia sa tu však v poslednej dobe dramaticky menia.

Prečítajte si tiež: Čistejšia Obchodná aj Poštová? Aktívne sa na tom pracuje

Obchodná ulica
7
Galéria
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM