Nikola Richterová Rôzne

Komorná "OZaj DObrá BurzA" pre ľudí so zmyslom pre hand-made, ktorí majú strach z masy ľudí

Ak máte radi trh, no veľká masa ľudí vás privádza do šialenstva, máme pre vás tip. V bratislavskom Fresh markete je pre vás okrem stáleho sortimentu pripravená aj špeciálna komorná burza kníh a hand-made výrobkov. Predávajúci tu ponúkajú veci všemožného druhu od kozmetiky až po kamenné ozdoby.

Ilustračný obrázok k článku Komorná "OZaj DObrá BurzA" pre ľudí so zmyslom pre hand-made, ktorí majú strach z masy ľudí
Zdroj: TASR

Milovníci kníh a ručne vyrobených produktov majú možnosť na ďalšiu zaujímavú akciu. Dnes a zajtra sa vo Fresh markete na Tomášikovej 46 koná OZaj DObrá BurzA. Dostupné tu pre záujemcov sú knihy, ručne vyrábané šperky, ozdoby, keramika, kozmenika a mnoho ďalšieho.

Výhodou prostredia je najmä to, že popri burze si môžete nakúpiť aj u ostatných predajcov, ktorých zastihnete v tomto „čerstvom“ stredisku neobmedzene. Exotické potraviny, košíky, zdravé jedlá, hotové jedlá a mnoho ďalšieho je tak ďalším lákadlom, prečo sa oplatí OZaj DObrú BurzU navštíviť.

Predávajúci využili možnosť prezentovať sa

„Ja mám svoju vlastnú značku. Dá sa povedať, že robím dve veci. Prvá vec je mandľová kozmetika a tou druhou sú maľované veci, ktoré umelecky zdobím. Momentálne sa venujem hodvábu. Tieto veci vyrábam exkluzívne pre vybrané salóny a pre firmy, ktoré chcú mať niečo svoje také špecifické s nádychom extravagancie,“ povedala Ivona Saxová, ktorá na burze prezentovala najmä svoju kozmetiku Ivonne de Sax.

„Je to čisto prírodná kozmetika, ktorú vyrábam sama. Ide o regeneračný mandľový olej. Tu na burze ponúkam tri druhy. Čistý mandľový, mandľovo-levandulový a mandľovo-citrusový. Ten citrusový je asi najobľúbenejší, je to taká vianočná vôňa, ktorá však nie je vtieravá a určite je použiteľná po celý rok,“ dodala mladá predajkyňa, ktorá predáva svoje veci najmä cez sociálnu sieť a internet.

Našli sme aj rodinnú firmu s bižutériou

„Voláme sa Cassia Trend a snažíme sa vyrábať hand-made doplnky od čeleniek až po náramky, náhrdelníky, či náušnice. Hoci nemáme svoju predajňu, ľudia nás môžu nájsť najmä na facebooku,“ povedala nám Klaudia Cibuľová, ktorá sa stará o chod podniku spoločne so svojou mamou.

„Vznikli sme asi pred rokom. Mama je kvetinárka a neskôr sa inšpirovala módou a začala vyrábať kvetinové čelenky do vlasov. Vzhľadom na to, že ja som v tom čase hľadala nejakú tú brigádu, tak som sa potom pridala k nej a začali sme tvoriť spolu,“ dodala dievčina zo stánku s bižutériou.

Možnosť návštevy už len zajtra

OZaj DObrá BurzA je vo Fresh markete od piatka do zajtrajšej soboty. Kým dnes bola sprístupnená od 10:00 do 18:00, zajtra je tu pre vás od 8:00 do 13:00.

OZaj DObrá BurzA vo Fresh Markete
4
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM