Nikola Richterová Šport

Kolky, či bowling? Prinášame vám zoznam miest, kde si zahráte túto populárnu hru

Hlavné mesto ponúka množstvo tradičných aj netradičných aktivít. Medzi tie všednejšie patrí taktiež bowling, či po slovensky kolky. Obľúbená aktivita je v Bratislave dostupná hneď na niekoľkých miestach. Prinášame vám zoznam podnikov, kde si môžete zahrať túto obľúbenú voľnočasovú aktivitu.

Ilustračný obrázok k článku Kolky, či bowling? Prinášame vám zoznam miest, kde si zahráte túto populárnu hru
Zdroj: TASR

Bowling Bar – Dúbravka

Športovisko je umiestnené vo veľmi príjemnom prostredí na ulici K Horárskej studni 29. Centrum sa nachádza v lese priamo pod Devínskou kobylou. Slogan podniku hovorí za všetko, na tomto mieste si totiž zahráte kolky s údajne najkrajším výhľadom zo všetkých bowlingových centier v hlavnom meste.

Ponteo – Activity park Rusovce

Toto príjemné miesto v Rusovciach nájdete na adrese Starorímska 1a. Okrem bowlingu tu máte na výber aj z množstva ďalších športových aktivít. Ako tvrdia samotní pracovníci komplexu, podnik sa riadi heslom: „Nemusíte byť profesionál, aby ste si prišli s rodinou zaguľať“ Objekt je preto vhodný pre každého kolkárskeho nadšenca.

Kolkáreň KK Inter Bratislava

Ako o sebe hovorí toto centrum, sú jedným z najlepších kolkární na Slovensku. Nachádza sa na Turčianskej 1. Na tomto mieste vám zaručia najmä profesionalitu a individuálny prístup. Centrum je tak vhodné najmä pre tých, ktorý berú kolky trošku vážnejšie.

Dolce Relax

Centrum sa nachádza v Podunajských Biskupiciach na Vrakúnskej ulici. Okrem bowlingu si tu máte možnosť vyskúšať aj zumbu, či mnoho ďalších pohybových aktivít.

U zajacov

Oproti Interu je piváreň U zajacov najmä pre tých, ktorí si chcú zahrať, no popri tom aj niečo zjesť, prípadne popiť. Podnik sa nachádza v Rači na Popolnej 3.

Bowlingové národné centrum

Toto miesto sa nachádza na Turbínovej 1, neďaleko Rožňavskej ulici v Novom meste. Aby vás zbytočne neodradil názov, centrum nie je vhodné len pre fanatických hráčov koliek, zabavia sa tu taktiež ľudía, ktorí chcú len tak nevinne vyraziť s priateľmi von. Centrum je výborné vybavené a nadšencom ponúka až 16 moderne vybavených dráh. Súčasťou komplexu je aj reštaurácia a hotel.

Bowling Disco Club

Ak máte záujem zahrať si bowling a popri tom aj niečo popiť, či zatancovať si. Podnik v Dome kultúry Dúbravka je pre vás zaiste to správne miesto. V piatok a sobotu sa tu konajú party s rôznou tematikou, ostatné dni sa klub premieňa na miesto, kde to žije najmä kolkami.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM