Rôzne

Klzisko na Primaciálnom námestí je pripravené privítať prvých korčuliarov

V Bratislave pribudne ďalšia možnosť, kde sa môžete vyblázniť na korčuliach. Hlavné mesto v pondelok otvorí klzisko na Primaciálnom námestí.

Ilustračný obrázok k článku Klzisko na Primaciálnom námestí je pripravené privítať prvých korčuliarov
5
Galéria
Zdroj: Bratislava Works

K Vianočnej Bratislave už tradične patrí verejné korčuľovanie na vysvietených námestiach. Ku klzisku na Hviezdoslavovom námestí, ktoré funguje už od 24. novembra, sa teraz konečne pridá aj to pred Primaciálnym palácom.

Korčuľovanie v sprievode hudby

Hlavné mesto otvorí klzisko na Primaciálnom námestí v pondelok o 18:00 hod. a návštevníci ho budú môcť využívať každý deň od 10:00 do 22:00 hod. Tento rok bude ešte väčšie, takže milovníci zimných radovánok na ľade sa majú na čo tešiť.

Atmosféru prvého tohtoročného verejného korčuľovania na námestí doplnia tóny skupiny Fragile. Obľúbená hudobná formácia zaspieva všetkým prítomným z balkóna Primaciálneho paláca ihneď po oficiálnom otvorení klziska.

Ak preferujte radšej korčuľovanie na krytých ľadových plochách, v Bratislave a okolí nájdete viacero zimných štadiónov, ktoré ponúkajú verejné korčuľovanie za prijateľné ceny. Vybrať si môžete TU.

Verejné korčuľovanie
5
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM