Správy Samospráva

Kino zadarmo raz za mesiac pre ružinovské deti aj s rodičmi

Už nielen ružinovskí seniori, ale aj deti s rodičmi si budú môcť raz za mesiac pozrieť film v Kine Nostalgia úplne zadarmo.

Ilustračný obrázok k článku Kino zadarmo raz za mesiac pre ružinovské deti aj s rodičmi
Zdroj: Bratislava - Ružinov

Od 29. apríla budú môcť ružinovské deti a ich rodičia zadarmo navštevovať kino, a to vždy v poslednú sobotu v mesiaci. Bratislava24.sk o tom informoval Stanislav Šenc z miestneho úradu.

Ružinovskí seniori využívajú možnosť bezplatne navštevovať filmové premietania od 4. apríla 2016, a keďže sa tento projekt ukázal ako obľúbený, mestská časť Ružinov, Cultus Ružinov a Kino Nostalgia rozširujú premietanie aj pre deti a ich rodičov. „Po úspešnom projekte bezplatného premietania pre našich seniorov prinášame takúto možnosť aj rodinám s deťmi. V dnešnej dobe je potrebné, aby rodiny spolu trávili viac času a v Kine Nostalgia si môžu zadarmo vychutnať obľúbené rozprávky na veľkom plátne,“ hovorí starosta Ružinova Dušan Pekár.

Prvé premietanie prinesie dobrodružnú rozprávku Čarodejník z krajiny Oz a bude sa konať v sobotu 29. apríla 2017 o 16:00 hod. v Kine Nostalgia v Spoločenskom dome Nivy. Predstavenia pre deti budú pravidelne, vždy v poslednú sobotu v mesiaci a vstup bude voľný pre všetky rodiny s deťmi z Ružinova.

Ilustračný obrázok

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM