Tomáš Stupavský Kultúra

Kino Film Europe predstavilo svoj jesenný program. Naďalej sa bude premietať v Gorila.sk Urban Space

Presun Letného kina Film Europe z Pisztoryho paláca na námestie SNP do Gorila.sk Urban Space sa ukázal ako dobrý nápad. Návštevníci tohto miesta v centre Bratislavy mali podľa organizátorov veľký záujem o európske filmy, ktoré sa tu premietali od 8. júla do 27. augusta.

Ilustračný obrázok k článku Kino Film Europe predstavilo svoj jesenný program. Naďalej sa bude premietať v Gorila.sk Urban Space
Zdroj: Dnes24.sk

„Väčšina projekcií v priestore s kapacitou asi 80 miest bolo vypredaných – medzi najúspešnejšie patrila francúzska životopisná dráma Renoir,“ informovala Dagmar Krepopová, PR manažérka spoločnosti Film Europe.

Ďalšími letnými projekciami, ktoré oslovili návštevníkov, boli francúzska komediálna dráma Z prezidentskej kuchyne, oscarová snímka Paola Sorrentina Veľká nádhera, sociálna dráma Kena Loacha Jimmyho tančiareň a balkánska satirická komédia Kňazove deti.

Filmové večery v neštandardnom priestore budú pokračovať aj v období jesene, zmenia sa však dni. Projekcie sa budú konať vždy v utorok a stredu. Do programu Jesenného kina v Gorila.sk Urban Space organizátori vybrali napríklad komédiu režisérky Jasmily Zbanic Ostrov lásky, drámu režiséra Paola Sorrentina Tu to musí byť alebo Zlatým glóbusom ocenený film režiséra Andreja Zvjaginceva Leviatan.

Zdroj foto: Kino Film Europe

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM