Nina Táborská Rôzne

Každý občas prežívame smútok. Sadnite si dnes na gauč s odborníkmi na psychológiu v KC Dunaj

Dnes o šiestej večer sa v KC Dunaj bude konať verejná diskusia na "gauči", ktorá sa bude týkať aktuálnych tém z oblasti psychológie a spoločnosti. Viete aké otázky trápia spoločnosť? Odpovedať budú odborníci psychológie a dobrovoľníci z internetovej poradne.

Ilustračný obrázok k článku Každý občas prežívame smútok. Sadnite si dnes na gauč s odborníkmi na psychológiu v KC Dunaj
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Každý z nás občas prežíva smútok. Niekto sa s ním dokáže vyrovnať sám, niekto naopak vyhľadá odbornú pomoc. Tentokrát ale bude diskusia s odborníkmi prebiehať v obrátenom režime.

Na gauči budú sedieť riaditeľka detského hospicu Plamienok Mária Jasenková a veliteľ Modrý anjel – Tím terénnej krízovej intervencie Radovan Bránik, ktorým pre zmenu budete môcť klásť otázky vy.

Organizátorom akcie je internetová poradňa pre mladých – IPčko.sk, ktorá podujatie pripravila v spolupráci s Centrom pre tréning a rozvoj.

IPčko.sk je občianske združenie, ktoré v preklade znamená Inštitút prijatia. V rámci združenia funguje anonymná online poradňa, ktorá pomáha mladým ľuďom s rôznymi problémami, s ktorými sa denne stretávajú.

Vstup na „gauč: Ako (ne)zvládam smútok“ je voľný, vaša prítomnosť ako aj otázky vítané.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM