ts Rôzne

Kaviareň pre psíkov, kde majú dobrú kávu aj mlsky pre vrtiace sa chvostíky

Na Michalskej otvorili unikátnu kaviareň, prvú svojho druhu. Menu je lahodné a zdravé zároveň.

Ilustračný obrázok k článku Kaviareň pre psíkov, kde majú dobrú kávu aj mlsky pre vrtiace sa chvostíky
18
Galéria

V bratislavskom Starom Meste otvorili unikátnu kaviareň, jedinú svojho druhu. Na stoloch koláčiky a výborná káva, pod nohami vrtiace sa chvostíky a mäkkučké peliešky.

Lákavé menu

Myšlienka otvoriť kaviareň vznikla na základe záujmu stálych zákazníkov pekárne MLS. Okrem výbornej kávičky nájdete v ponuke výnimočné Chai latté, špeciálnu horúcu čokoládu, domáce limonády, kakao s dekou, pesíčko aj hafé latté. Samozrejme, nechýba menu pre chlpáčov – haffiny maffiny, pečeňové labky, hafonky, puppycake…

Žiadne limity

V kaviarni je každý psík vítaný, nemusíte sa obávať žiadnych limitov. Je, samozrejme, na majiteľovi uvážiť, či je jeho psík dostatočne socializovaný. Okrem toho tu platí Psičkárske desatoro – 10 pravidiel, ktoré zabezpečujú príjemnú atmosféru a bezpečnosť.

Slovenské zákony jasne hovoria, že psík do kaviarne nepatrí. A tak sa majiteľka Mia Kurucová so svojím šikovným tímom pohrala s priestorom a možnosťami tak, aby bolo všetko z hľadiska hygieny a bezpečnosti v poriadku.

Nielen v Bratislave

Postupne by chceli otvoriť ďalšie kaviarne nielen v Bratislave, ale aj v iných mestách po celom Slovensku.

MLS je prvou certifikovanou pekárňou pre spoločenské zvieratá na Slovensku, v ktorej sa s láskou k chlpáčom vyrábajú zdravé mäskové mlsky, bezlepkové a len zo slovenských surovín. Unikátnu pekáreň si zákazníci pochvaľujú už rok.

Kaviareň MLSKAfé nájdete na Michalskej 2, pasáž Old City Hotel.

Kaviareň pre psíkov
18
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM