Maros Palesch Kultúra

Káva u Zichyho s Janou Krausovou

BRATISLAVA - STARÉ MESTO. Mestská časť Bratislava-Staré Mesto pozýva všetkých Staromešťanov, ako aj návštevníkov Starého Mesta, na sprievodné kultúrno-diskusné podujatie Leta hereckých osobností 2011 Káva u Zichyho. Ide o stretnutie a posedenie pri k

Našim hosťom bude tentokrát skvelá česká herečka Jana Krausová, hlavná predstaviteľka troch divadelných predstavení uvádzaných tento týždeň v divadle Ateliér Babylon (bývalý WEST): **Prší, O lásce a Všetko o mužoch. **

Stretnutie sa uskutoční v utorok, 9. augusta na nádvorí Zichyho paláca o 16.00 hod.

Káva u Zichyho je nový kultúrny produkt na pôde Starého Mesta, ktorý chce využiť prítomnosť zaujímavých osobností českého aj slovenského divadla v Bratislave. V deň, kedy majú večer riadne divadelné predstavenie, sa s nimi bude možné neformálne stretnúť na nádvorí Zichyho paláca a porozprávať sa, položiť im otázku. Aj preto je čas akcie nezvyklý.

Hostia, ktorými sú hviezdy českej a slovenskej umeleckej scény, na začiatku dostanú priestor na vlastné vystúpenie a zoznámenie sa s návštevníkmi, potom bude nasledovať diskusia a prípadná autogramiáda.

Akcia potrvá približne hodinu, moderátorom bude herec Štefan Bučko. Akciu organizuje pražské Studio DVA v spolupráci s mestskou časťou Bratislava-Staré Mesto. Vstupenky je možné zakúpiť si cez ticketportal alebo 1 hodinu pred akciou priamo na mieste. Vstupné je 5 eur, seniori a študenti 3 eurá.

Zdroj: MČ Bratislava – Staré Mesto Tomáš HALÁN

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM