Nina Táborská Kultúra

Kam cez víkend v Bratislave: Počas najbližších dní ponúka mesto bohatý program

Nemáte plány na víkend a premýšľate, kam sa vybrať? Poradíme vám, kde môžete príjemne stráviť voľné dni.

Ilustračný obrázok k článku Kam cez víkend v Bratislave: Počas najbližších dní ponúka mesto bohatý program
Foto: Nina Táborská / Zdroj: Dnes24.sk

Trh-Piac-Markt

Obľúbené farmárske trhy v Starej tržnici nebudú chýbať ani túto sobotu. Známy Trh-Piac-Markt tradične predstaví lokálnych výrobcov a farmárov spolu s ich pochúťkami. Čerstvé pečivo, chutné koláčiky, káva, džemy, nápoje a všeličo iné. Súčasne s Trhom sa bude na poschodí konať aj Bazár v Starej tržnici.

Sobota / Stará tržnica / 10:00 – 15:00 / Vstup voľný

Deň modranských pivníc

V poradí 13. ročník tradičnej vinárskej akcie v malebných modranských pivniciach vás čaká aj počas najbližšieho víkendu. Pochutnať si budete môcť na výbornom víne, ale aj na špecialitách od domácich výrobcov. Čakať vás bude 41 vinárov, starobylé pivnice a v nich neopakovateľné vína ročníka 2015.

Viac sa dozviete TU.

Sobota / Modra / 13:00 / Vstup 4 eurá

Dni zdravia

V poradí 20. ročník festivalu zdravia, životného štýlu, kultúry, filozofie zdravovedy privíta návštevníkov už tento víkend. Ponúka množstvo kvalitných prednášok, praktických ukážok, konzultácií, workshopov, výstav, filmových projekcií aj koncertov.

Program nájdete TU.

sobota – Nedeľa / Dom kultúry Ružinov Cultus / 10:00

Národný beh Devín – Bratislava

V nedeľu 10. apríla odštartuje už 69. ročník Národného behu Devín – Bratislava, ktorý patrí k najstarším atletickým podujatiam na Slovensku. Prihlásilo sa 6 372 bežcov. Usporiadateľmi podujatia sú STARZ a Hlavné mesto SR Bratislava. Štart je na historicky pamätnom mieste – pod Hradom Devín. Cieľ a slávnostné vyhlasovanie výsledkov je už tradične v centre Bratislavy.

Viac sa dozviete TU.

Nedeľa / Bratislava

V Priestore Telo, V Tele Priestor

Workshop pre toho, kto chce prehĺbiť sebapoznanie a obohatiť svoj tvorivý proces. Workshop povedie Roberta Štěpánková, psychologička, tanečno-pohybová terapeutka, tanečníčka.

Viac sa dozviete TU.

Nedeľa / Pisztoryho palác / 13:00 / Vstupné 40 eur

Vegánska večera

Ak vás láka vegánska kuchyňa, tak sa vďaka komunitnej akcii môžete zapojiť a pochutnať si na dobrom jedle s dobrými ľuďmi už opäť túto nedeľu. Postup je jednoduchý: navarte vegánske jedlo, prineste ho a zdieľajte s ostatnými.

Viac o akcii sa dozviete TU.

Nedeľa / A4 – priestor súčasnej kultúry / 18:00 / Vstup voľný

iHRYsko v Dunaji

Nedeľný večer je ako stvorený na hry, pri ktorých sa zabavíte aj si oddýchnete. V KC Dunaj sa uskutoční večer spoločenských hier – mix moderných spoločenských hier pre vaše pobavenie. K dispozícii vám budú aj inštruktori, ktorí vám poradia s výberom.

Nedeľa / 18:00 / Dunaj˜ / Vstup 1 euro

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM