Tomáš Stupavský Rôzne

Jubilejným 8-milióntym pasažierom Ryanairu z Bratislavy sa stalo malé bábätko

Iba 20-mesačná Anna Sophia Medvecká sa stala 8-milióntou cestujúcou, ktorú z Bratislavy prepravila letecká spoločnosť Ryanair. Jubilejná pasažierka dostala od Ryanairu bezplatnú letenku a Letisko M. R. Štefánika v Bratislave odmenilo malú cestujúcu plyšovou hračkou a darčekovými predmetmi.

Ilustračný obrázok k článku Jubilejným 8-milióntym pasažierom Ryanairu z Bratislavy sa stalo malé bábätko
Foto: Tomáš Stupavský / Zdroj: Dnes24.sk

Malé bábätko dnes cestovalo so svojou mamou Monikou Medveckou z Bratislavy, kde boli na návšteve starých rodičov, do Dublinu. Šťastnú mamičku výhra poriadne prekvapila.

„V prvom momente som tomu nemohla uveriť, bolo mi to spočiatku strašne vtipné, ale potom som bola veľmi rada. Je to pekné gesto, keď ste odmenený za to, že často cestujete konkrétnou linkou,” povedala pre Bratislava24.sk pani Medvecká.

Prepravca Ryanair odštartoval svoju prevádzku v Bratislave v októbri 2005 a od tej doby dodnes prepravil už 8 000 000 ces­tujúcich.

„Veľmi si vážime každého cestujúceho i návštevníka nášho letiska. O to viac nás teší, že ho vďaka leteckej spoločnosti Ryanair využívajú aj najmenší pasažieri. Jubilejnej cestujúcej blahoželáme a prajeme ešte veľa spokojných letov z Letiska Bratislava,” povedal generálny riaditeľ a predseda predstavenstva Letiska M. R. Štefánika Ivan Trhlík.

Ryanair v Bratislave zároveň oznámil rekordný nárast v počte rezervácií v zimnom letovom poriadku 2015 z Bratislavy, ktorý vstúpi do platnosti koncom októbra a počas ktorého bude prevádzkovať z BTS spolu 13 liniek, vrátane 3 nových liniek do Berlína, Madridu a Atén.

Prečítajte si tiež: Bratislavské letisko je na vzostupe. Napomáha tomu najmä Ryanair, ale aj nová letecká linka do Dubaja

Jubilejný pasažier Ryanairu
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM