Krimi Krimi

Jeden z odhalených bratislavských myzofilov chce svoje obete odškodniť

Dušanovi S. pripisujú šesť obetí, ku všetkým sa mal priznať. Ak by mu prokurátor navrhol dohodu o vine a treste, pristúpili by na ňu.

Ilustračný obrázok k článku Jeden z odhalených bratislavských myzofilov chce svoje obete odškodniť
Zdroj: TASR

Jeden z odhalených myzofilov v Bratislave Dušan S., ktorý na ženy útočil močom alebo výkalmi od januára do marca najmä v blízkosti zastávok MHD, svoje útoky podľa prokurátora ľutuje a ženám sa chce ospravedlniť a finančne ich odškodniť. Vo svojom večernom spravodajstve o tom informovala televízia Markíza.

Dušanovi S. pripisujú šesť obetí, ku všetkým sa mal priznať. Jeho advokát televízii potvrdil, že ak by im prokurátor navrhol dohodu o vine a treste, pristúpili by na ňu. Dušan S. podľa televízie v minulosti vo výkone trestu nebol, a tak môže vyviaznuť iba s podmienkou.

Druhému myzofilovi z Bratislavy Martin M. pripisujú šesť obetí vo veku od 17 do 35 rokov. Muža identifikovali podľa polície štyri z nich. Policajti po šiestich mesiacoch prípad uzavreli a na stole ho má teraz sudca. Prokurátor televízii Markíza potvrdil, že Martin M. nepožiadal o dohodu o vine a treste. O jeho osude tak rozhodne zrejme sudca až na pojednávaniach. V prípade dokázania viny za výtržníctvo mu hrozia tri roky za mrežami.

Čítajte tiež: Myzofil je už v rukách polície! Muž, ktorý napádal ženy výkalmi, sa k otrasným činom priznal

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM