Samospráva

Ivo Nesrovnal sa ospravedlnil za vulgarizmy počas volebnej noci

„Všetkých sme rozje...i. Nech idú do p..e!" Takéto výrazy sa ozývali spoza zatvorených dverí, za ktorými v kruhu spolupracovníkov čakal počas volebnej noci na definitívne výsledky novozvolený bratislavský primátor Ivo Nesrovnal. Vulgarizmy zachytila kamera TV Markíza.

Ilustračný obrázok k článku Ivo Nesrovnal sa ospravedlnil za vulgarizmy počas volebnej noci
Zdroj: TASR

Ivo Nesrovnal počas volebnej noci medzi novinármi veľa času nestrávil. Ukrýval sa za dverami s nápisom Diplomat, spoza ktorých sa ozývali početné vulgarizmy. Kamera okrem iného zachytila aj vetu: „SDKÚ, KDH, Smer, Fico, J&T, Penta do p..i všetkých sme odrovnali!"

Novozvolený primátor sa dnes večer za expresívne výrazy ospravedlnil na svojom profile na Facebooku. „Chcem sa veľmi úprimne ospravedlniť za vulgárne prejavy mladého člena nášho tímu, ktoré zachytili niektoré televízie. Bola to mimoriadne náročná kampaň a jeden mladý muž si zvolil túto neprimeranú formu ‚uvoľnenia‘.“

Ivo Nesrovnal opäť zopakoval, že „v kampani sme stáli proti všetkým politickým stranám, finančným skupinám a trochu aj médiám, takže po ohlásení nášho víťazstva podľahol svojim emóciám, za čo sa ešte raz ospravedlňujem.“

Právnik Ivo Nesrovnal vyhral v sobotu primátorské voľby s vyše 10-tisícovým náskokom pred úradujúcim Milanom Ftáčnikom. Nesrovnal, ktorý v uplynulom volebnom období šéfoval poslaneckému klubu SDKÚ-DS – Most-Híd v mestskom zastupiteľstve, pred voľbami opustil rady Frešovcov. Hovorilo sa o ňom ako o kandidátovi Siete, no napokon kandidoval ako nezávislý. Hlas mu v sobotu odovzdalo 50 630 Bratis­lavčanov.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM