Adriana Banásová Správy

Ivo Nesrovnal ocení najlepších pedagógov, návrhy na najlepšieho učiteľa môžu zasielať školáci aj riaditelia

Pri príležitosti Dňa učiteľov ocení bratislavský primátor Ivo Nesrovnal pedagógov, ktorých môžu navrhnúť kolegovia, rodičia a aj samotní žiaci. Školáci môžu tiež posielať návrhy do kategórie Učiteľ – môj kamarát.

Ilustračný obrázok k článku Ivo Nesrovnal ocení najlepších pedagógov, návrhy na najlepšieho učiteľa môžu zasielať školáci aj riaditelia
Zdroj: TASR

Na ocenenie tak odporučia pedagóga, ktorý sa stal aj ich priateľom. Čas na to majú do 4. marca, informovala Katarína Kohútiková z oddelenia komunikácie a marketingu hlavného mesta.

Primátor ocení najlepších pedagogických zamestnancov z materských škôl, základných škôl, základných umeleckých škôl a centier voľného času, ktoré sa nachádzajú na území Bratislavy.

Ocenenie sa bude podľa Kohútikovej prioritne udeľovať za celoživotnú prácu v školstve, za dosiahnutie mimoriadnych výsledkov v oblasti výchovy a vzdelávania detí, za dlhoročný podiel na rozvoji školstva Bratislavy či za autorstvo medzinárodných projektov škôl, ktoré mesto reprezentujú v zahraničí.

„Ocenených bude vyberať komisia, ktorá pozostáva z vedenia mesta, poslancov mestského zastupiteľstva a odborných pracovníkov magistrátu,“ dodala Kohútiková.

Návrhy na ocenenia treba zaslať na adresu bratislavského magistrátu alebo elektronicky na adresu mareckovaal@bratislava.sk, a to v požadovanej štruktúre, ktorú mesto uvádza vo výzve.

Slávnostné oceňovanie bratislavských učiteľov sa bude konať 6. apríla počas galaprogramu organizovaného pri príležitosti Dňa učiteľov v Zrkadlovej sále Primaciálneho paláca.

Prečítajte si tiež: V marci pribudne v meste ďalšie Centrum odborného vzdelávania a prípravy

ilustračná foto

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM