Od Vás

Inzerát na internetovom bazári ponúka bezpečnostné zábrany z Bratislavského maratónu

V mene primátora Iva Nesrovnala ktosi na internetovom bazári uverejnil inzerát, v ktorom ponúka pozostatky z maratónu spred dvoch týždňov.

Ilustračný obrázok k článku Inzerát na internetovom bazári ponúka bezpečnostné zábrany z Bratislavského maratónu
Zdroj: internet

Na začiatku Starého mosta ešte dva týždne po 12. ročníku ČSOB Bratislava Marathon 2017 nájdete bezpečnostné zábrany, ktoré delili bežcov od publika. Jedného z Bratislavčanov to vyviedlo z miery natoľko, že na inzertný portál uverejnil ponuku zábradlia v mene primátora.

„Vážení spoluobčania, dnes sú to už dva týždne od Bratislavského maratónu a, žiaľ, v meste už nemám schopných ľudí na odstránenie bezpečnostných zábran zo Starého mosta, ktoré tam ostali. Ponúkam tieto kvalitné celokovové zábrany v nevyčísliteľnej hodnote zadarmo. Potrebné je prísť si ich osobne zobrať. Počet kusov je osem. No viete, ako je to kolegovia, na magistráte sa odvolávajú jeden na druhého a ja to sám nevládzem. Váš IvoN“ píše sa v inzeráte.

Zjavne ide o recesiu autora ponuky. Zostáva však otázkou, či tento inzerát vyburcuje kompetentných k činu a bezpečnostné zábradlie v dohľadnej dobe odstránia.

Zdroj: internet
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM