Tlačové správy

Internetová zoznamka – nádej pre nesmelých

Nie každý ma taký dar reči, aby mohol robiť predavača na tureckom trhu či v teleshope. Niektorí sú takí, že sa boja poprosiť predavačku aj o to, aby im dala ďalšiu igelitovú tašku. Ale to je na ľuďoch krásne – ich rozmanitosť.

Ilustračný obrázok k článku Internetová zoznamka – nádej pre nesmelých
Zdroj: TASR

Keby boli všetci rovnakí, bola by to jedna veľká nuda. Ako sa však zoznámiť vtedy, ak patríte do skupiny tých nesmelých? Netrápte sami seba tým, že idete do podniku, kde si nájdete objekt vášho záujmu, no kým sa k nemu odvážiť priblížiť, už je dávno preč. Za skúšku stojí zoznamka na webe.

Výhody internetovej zoznamky

Hlavnou výhodou internetovej zoznamky je, že komunikujete s tým druhým z pohodlia domova. Nie sú tam žiadne rušivé vplyvy, cudzí ľudia a hlavne máte dostatok času, aby ste si premysleli, čo napíšete. To je veľkou výhodou pre zmätkárov, ktorí niekedy pod nátlakom času spanikária a povedia niečo, čo by inokedy nepovedali. Ďalšou výhodou je, že si môžete vybrať rôzne typy zoznamiek – kresťanská, pre seniorov, pre slobodné mamičky či erotická zoznamka. Takže už po príchode do miestnosti tušíte, s akými ľuďmi sa tu stretnete.

Filtrujte ľudí

Pomôcť vám spoznať tú spriaznenú dušu vám pomôže aj filtrovanie. Pretože každý si nemôže rozumieť s každým. Filtrujte ľudí podľa pohlavia, veku, mesta, ale aj záľub a iných vlastností, ktoré sú pre vás dôležité. Takže už pri prvej správe viete, že píšete realistovi a tie sladké básne o láske, ktoré máte v zásuvke, použijete radšej pre romantika. Aj to je príklad rôznorodosti ľudí – to, čo platí na jedného, druhého môžu pokojne odradiť, aby si s vami písal.

A čo nebezpečenstvo?

Mnoho ľudí neustále opakuje, že na internete a hlavne na online zoznamke, vám hrozí nebezpečenstvo. Ale keď sa nad tým zamyslíte, potom vám nebezpečenstvo hrozí na každom kroku. Dokonca v skutočnom živote väčšie, pretože, keď vás niekto otravuje, nemôžete sa ho zbaviť tým, že stlačíte krížik na okne so správou. Dôležité je, aby ste si dávali pozor na svoje súkromie a nepísali nikomu svoje údaje skôr, ako to uznáte za vhodné. Takto budete v absolútnom bezpečí.

foto: ilustračná

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM