Tlačové správy

INŠPIRUJTE SA: Praktické tipy na vianočné darčeky pre každého

Vianočné reklamy, osvetlenie, ozdobené stromčeky nám dávajú najavo, že sa Vianoce nezadržateľne blížia. Či už patríte k ľuďom, ktorí si nechávajú nákupy na poslednú chvíľu, alebo hľadáte inšpiráciu, prinášame vám pár praktických tipov na darčeky pre celú rodinu.

Ilustračný obrázok k článku INŠPIRUJTE SA: Praktické tipy na vianočné darčeky pre každého
Zdroj: pixabay.com

Tipy na darčeky pre ženské pokolenie

1. Dámske pančuchy BEPON by Simona Krainová “Koketný podväzok”
Slovenská značka BEPON opäť prekvapuje hviezdnou limitovanou kolekciou. Po vyšperkovaných pančuškách je tu zvodná, zmyselná a sexi kolekcia, ktorú exkluzívne navrhla modelka Simona Krainová! Darujte svojej polovičke 20 DEN dámske pančuchové nohavice so vzorom vytvárajucim efekt hravých podäzkov a s unikátnym ažúrovým detailom za 16,99 EUR

www.bepon.sk

2. Biele a mrazivo krásne ako sneh luxusné pero
Špeciálna edícia pera Pelikan Souverän 605 White–Transparent je horúca novinka v prevedení pripomínajúcom mrazivú zimu. Jeho jemné odtiene podčiarkujú modernú interpretáciu skutočnej klasiky pier Souverän. Z nádhernej kombinácie bielej a čiastočne transparentnej farby vám budú telom behať zimomriavky. Eleganciu pera podčiarkujú paládiové komponenty a ródiom plne potiahnutý 14–karátový hrot. Každé pero je ručne vyrábané a starostlivo kontrolované, aby spĺňalo najprísnejšie kritériá kvality. Pelikan Souverän 605 White–Transparent sa predáva v špeciálnom darčekovom balení. Tento funkčný klenot je k dispozícii ako plniace pero a guľočkové pero v Boutiqueshope v bratislavskom OC Cubicon od 285 EUR.

www.boutiqueshop.sk

3. Štýlové pero za nie veľa peňazí
Kovové guľôčkové pero Pelikan Jazz Elegance vás očarí klasickým dizajnom s modernými prvkami. Pero je vhodné aj ako darček, pretože sa predáva v papierovej krabičke za cenu 7,99 EUR. Alebo ju očarte guľôčkovým perom Pelikan Vio je vhodnou voľbou na darček. Je vyrobené z hliníka a na atraktivite mu pridáva kombinácia matných a lesklých prvkov za 17,99 EUR.

www.pelikan.com

4. Vianočná taštička pre silnejšie a skutočne lesklé vlasy
Účinná receptúra s profesionálnou technológiou SALONPLEX od Syoss obsahuje inovatívnu trojitú aktívnu zložku, ktorá obnovuje a vypĺňa vnútornú a vonkajšiu štruktúru vlasov. Minerály a organické kyseliny pomáhajú vytvárať a spájať porušené väzby medzi vlasovými vláknami, čoho výsledkom sú zdravé vlasy ako od kaderníka. SYOSS SALONPLEX regeneračný balíček s technológiou PLEX obsahuje šampón, kondicionér a intenzívnu regeneračnú masku za 14,99 EUR.

www.syoss.sk

5. Kaligrafický set na písanie rukou
Kaligrafia je veľmi moderné starodávne umenie, ktoré redukuje stres rovnako ako meditácia a posilňuje vaše kognitívne schopnosti, najmä pri práci so slovami. Tým môže chrániť pred Alzheimerom alebo pred poruchami sústredenia u detí. Na anglofónnom internete sa pri kaligrafii stretnete aj s frázou „hand lettering.“ V doslovnom preklade je to ručné písanie. Napríklad v pracovnom zošite Dekoratívny hand lettering pre dospelých od spoločnosti Herlitz. Už po pár minútach a stranách budete vedieť ako písať krásne a kreatívne. Táto knižka na trénovanie kaligrafie je k dispozícii v dobrých papiernictvách za 2,99 EUR a základná kaligrafická sada od 7,99 EUR.

www.herlitz.de

6. Born in Barcelona náhrdelník zlaté slnko na oranžovej šnúrke
Poznáte ten pocit, keď je slnko nízko a farby tak krásne teplé a mäkké. Vráťte svoju polovičku, kamarátku či maminu do víru neskorého letného večera. Týmto náhrdelníkom sa vám to určite podarí. Cena 120 EUR

www.borninbarcelona.eu

7. Pre zdravú mamičku i babätko
Obdobie tehotenstva a tiež po pôrode je úplne nová etapa života, ktorá so sebou prináša mnoho zmien. Tehotná i dojčiaca mamina potrebuje zvýšený prísun vitamínov a minerálov nielen pre seba, ale aj pre svoj klenot, ktorý živiny príjme z mliečka. LadeeVita je komplex všetkých vitamínov, minerálov, kyseliny listovej a omega-3 mastných kyselín v jednej kapsule. Je starostlivo pripravená a dôkladne vyvážená pre potreby každej tehotnej i dojčiacej ženy. Jej zloženie zodpovedá normám Úradu verejného zdravotníctva SR. LadeeVita je odporúčaná lekármi aj lekárnikmi a je dostupná v každej lekárni.

www.ladeevita.sk

8. Darujte na Vianoce relax so ZľavaDňa
Možnosť byť kúsok od neba, na mieste, ktoré vás vtiahne do rozprávkového raja – tak sa bude cítiť žena, ktorej darujete pobyt v najvyššie položenom wellnes hoteli na Slovensku – Sliezsky dom (pobyt pre 2 osoby od 199 eur). A keďže každý si zaslúži, aby sa o neho niekto postaral, podarujte napríklad aj kráľovskú starostlivosť v kúpeľoch Sliač (5-dňový pobyt od 169 eur) s príjemnou liečivou vodou a procedúrami. Keďže pobyty bývajú väčšinou pre dvoch, tak týmto darčekom doprajete relax aj sebe.

www.zlavadna.sk

9. Darujte Mamy v pohode
Zaujíma vás výchova, zdravie, stravovanie, cestovanie či biznis matiek? Prichádza konferencia Mamy v pohode, ktorá je tým správnym miestom, kde si počas jedného dňa vypočujete mnoho tém, tradičných i kontroverzných a z rôznych pohľadov. Pre všetky ženy, ktoré už matkami sú alebo sa na materstvo ešte len chystajú. Čaká vás osem sekcií a takmer 30 prednášajúcich, vrátane Evity, Miriam Kalisovej, Kristíny Farkašovej, Babsy Jagušák a ďalších odborníčok, lekárok a inšpiratívnych žien. Po prvý raz už o dva mesiace v Bratislave.
Cena vstupenky: 39 eur do konca decembra.

www.mamyvpohode.sk

Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Tipy na darčeky pre silnejšie polovičky

1. Luxusné pero tajomné ako oceán
Špeciálna edícia Pelikan Souverän 805 bola vytvorená zo špeciálneho materiálu, ktorý dodáva každému peru Ocean Swirl jedinečný vzhľad. Pero je inšpirované hlbokým morom, na jeho povrchu sa striedajú svetlé miesta s tmavými škvrnami. Paládiové komponenty a zlatý 18-karátový hrot pokrytý ródiom dodávajú peru tu správnu iskru a hĺbku. Ako väčšina plniacich pier Pelikan, aj táto špeciálna edícia je k dispozícii so 4 rôznymi veľkosťami hrotu. Môžete si vybrať medzi plniacím a guľočkovým perom alebo rollerballom. K plniacemu peru odporúčame aj atrament Edelstein v jadeitovom odtieni. Perá Pelikan Souverän 805 Ocean Swirl sú dostupne od 360 EUR v Boutiqueshope v bratislavskom OC Cubicon.

www.boutiqueshop.sk

2. Luxusné písanie v luxusnom balení
Špeciálna edícia Pelikan Classic je iná ako ostatné: séria Smoky Quartz, inšpirovaná kryštálom záhnedy, je prvou verziou plniaceho pera so zlatými ozdobami, ktoré perfektne ladia s dymovými odtieňmi hnedej farby. Darčekový set obsahuje plniace pero Pelikan Classic M200 s piestovým mechanizmom. Hrot plniaceho pera je pozlátený a je dostupný v 4 štyroch rôznych veľkostiach. Fľaštička atramentu zo série Pelikan Edelstein, inšpirovaná krásou drahých kameňov, dáva darčekovému baleniu vyšší rozmer luxusu. Darčekový set je možné zakúpiť v Boutiqueshope v OC Cubicon za 145 EUR.

www.boutiqueshop.sk

3. Legenda medzi vianočnými darčekmi
Aj pánov môžete potešiť ponožkami Happy Socks inšpirovanými legendárnou hudobnou skupinou The Beatles. Nechajte sa túto zimu unášať na vlne šťastia, pretože s Happy Socks na nohách to ide oveľa lahšie a nezabudnite… All we need is love  Tak ako dámsku, aj pánsku kompletnú kolekciu 6 párov ponožiek Happy Socks x The Beatles zakúpite za 59,99 EUR vo všetkých predajniach BEPON na celom Slovensku.

www.bepon.sk

4. Náramok pre náročných mužov
Strieborno-hnedý náramok pre odvážnych a nespútaných mužov. Unikátny náramok je tvorený z prvotriednej kože z jednej najprestížnejších fabrík v Katalánsku a kovové komponenty s anti-alergickou úpravou. Cena 130 EUR.

www.borninbarcelona.eu

5. Vianočná taštička Fa Men Sport + Schauma + Vademecum
Starostlivosť Fa Men Sport Energy Boost s komplexom izotonických minerálov pomáha pokožke regenerovať a osviežiť pokožku po športovaní. Jemná receptúra ošetruje pokožku a chráni jej prirodzenú hladinu vlhkosti. Schauma For Men s chmeľom, ošetruje a posilňuje vlasy pre väčšiu pevnosť a priľnavosť. Balíček obsahuje aj zubnú pastu Vademecum Advanced Clean s extra čistiacou silou čistí a redukuje baktérie až o 99%. Cena vianočnej taštičky je 11,49 EUR

6. Pre zdravé spermie
FOLANDROL je výživový doplnok, ktorý je špeciálne zostavený a určený pre mužov. Muži, túžiaci po potomkovi, by si mali sledovať prísun antioxidantov, vitamínov a inozitolu, ktoré vo vhodnej kombinácii prispievajú k ochrane buniek, správnej tvorbe spermií a ich zreniu i chránia spermie pred oxidačným stresom.

www.folandrol.sk

7. Adrenalín ako darček
Relaxovať dnes nemusíme len leňošením, ide to aj inak. Ako darček dajte výlet do oblakov vo výške 4000 metrov a tandemový zoskok od Vertical Jump (kupón na ZľavaDňa.sk už od 160 eur), na ktorý v živote váš obdarovaný nezabudne. Milovníci áut si zase isto užijú rýchlosť a možnosť zajazdiť si na jedinom profesionálnom okruhu na Slovensku – Slovakia Ring (od Procar-Motorsport za 99 eur).

www.zlavadna.sk

8. Darujte si bývanie na mieste, kde môžete žiť podľa seba
Snívate o tom, aké by to bolo fajn si len tak posedieť s rodinou, či priateľmi pri vode? Možno s pohárom vína v ruke, možno pri dobrej knihe, alebo s pohľadom na šťastné deti. Čerešne living sú unikátny, komplexný a flexibilný priestor na žitie, v ktorom sa spája cit pre dizajn, nadčasovosť a funkčnosť. Projekt, ktorý je skutočne pre všetkých. Nájdete tu vodnú lagúnu, vlastné multifunkčné športovisko, komunitnú záhradu i lesopark priamo za domom. Nie je nič krajšie, ako tráviť čas so svojou rodinou na mieste, ktoré vám poskytne maximálny komfort a pohodlie. Nájdite pre seba a svojich blízkych nový domov. Domov, ktorý vám poskytne priestor na čokoľvek, po čom túžite. Viac info nájdete na

www.ceresne.sk.

Zdroj: DIVINO, s.r.o.

Tipy pre najmenších

1. Pomôcky na zábavné maľovanie
Vodové farby Pelikan K12, ktoré pozostávajú z beloby a 12 kvalitných vymeniteľných farieb. Vodovky vyrobené v Nemecku majú vysoký stupeň pigmentácie a farby sú jasné i odolné voči svetlu. Biely kryt je možné jednoducho odňať a použiť na miešanie farieb. Aby bolo maľovanie pre deti zábavou, nezabudnite na štetce z jemných vlasov a doplnkovú nádobku na vodu v tvare slona, ktorú stačí zastrčiť pod farby a tvoriť veľdiela.

www.pelikan.com

2. Školský set Motion od Herlitz
Batohy pre žiakov základnej školy „herlitz motion“ bodujú novým, bezstupňovým, výškovo nastaviteľným ergoActive® chrbtovým systémom a sedia optimálne na chrbte dieťaťa. Vďaka nastaviteľnému riešeniu chrbta ergoActive®, sa táto školská taška perfektne prispôsobí rýchle sa meniacej výške Vášho školáka. Odnímateľný bedrový pás, ktorý prenáša časť hmotnosti batohu z ramien na zadnú panvovú oblasť a výškovo nastaviteľný hrudný popruh činí z tohto batohu ideálnu voľbu detí i rodičov. Set Herlitz Motion obsahuje športovú tašku, školský peračník motion s písacími potrebami a ružovým boxom na zošity. Odporúčaná maloobchodná cena 129 EUR.

www.herlitz.de

3. Pomôcky na rozvoj jemnej motoriky
Pelikan griffix® je prvým produktom na trhu písacích pomôcok rozvíjajúci jemnú motoriku už od skorého veku dieťaťa. Ergonomický dizajn podporuje správny úchop, čím pomáha prirodzenejšiemu písaniu a kresleniu, nielen pravákom, ale i ľavákom. Smajlík na konci pera ukáže, či sa pero drží správne. 4-stupňový systém griffix® bol vyvinutý v spolupráci s učiteľmi a vedeckými pracovníkmi. 4-stupňový systém griffix® od nemeckej firmy Pelikan pozostáva z voskovky, ceruzky, atramentového rolleru a plniaceho pera.

www.pelikan.com

4. Vianočný box Fa&Schauma Kids
Box obsahuje sprchovací gél Fa Kids s veľmi jemnou receptúrou, vyvinutou špeciálne pre deti. Je vhodný na umývanie pokožky i vlasov. Vďaka provitamínu B5 je umývanie jemné a pokožka hladká. Schauma Kids šampón a balzam sa šetrne stará a zároveň chráni citlivé detské vlasy a kožu.
Cena vianočného boxu 4,99 EUR

(PR) – Za obsah a foto zodpovedá objednávateľ tejto správy.

Zdroj: DIVINO, s.r.o.
Zdroj: DIVINO, s.r.o.
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM