Ľubomír Hudačko Hokej

Hokejový Slovan sa pripravuje na novú sezónu: Aké budú ceny vstupeniek?

Klubová hokejová horúčka je predo dvermi! Všetko to vypukne už v piatok 15. augusta a to s predpredajom vstupeniek na úvodný domáci zápas v novom ročníku Kontinentálnej hokejovej ligy proti Medveščaku Záhreb. Ten je naplánovaný na 4. septembra od 19. hodiny. Budú sa ceny vstupenky meniť?

Ilustračný obrázok k článku Hokejový Slovan sa pripravuje na novú sezónu: Aké budú ceny vstupeniek?
Zdroj: Webnoviny.sk

Lístky sú v cenových reláciách od 12 do 20 eur v závislosti od sektora. Ceny sa oproti minulej sezóne nezmenili. Najdrahšie sú na pozdĺžnych tribúnach, na ktorých je však vďaka permanentkárom vypredaná už väčšina miest. Je pravdepodobné, že súboj s Medveščakom bude vypredaný, keďže o duel je záujem aj medzi fanúšikmi chorvátskeho tímu.

Hokejisti Slovana absolvujú počas tohto týždňa sústredenie vo Švajčiarsku, na ktorom trénerovi Rostislavovi Čadovi chýbajú Peter Ölvecký a Martin Bakoš. Obaja majú zdravotné problémy. Vo štvrtok odohrajú belasí v Bellinzone prípravný duel proti Viťazu Podoľsk, v bránke dostane šancu Johan Backlund, v zostave sa už objaví aj Ivan Baranka a prvý útok bude hrať v zložení Ladislav Nagy, Václav Nedorost a Michal Vondrka. Informácie zverejnil web Slovana.

foto: ilustračné

Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM