Jakub Haršany Šport

Hokejisti bratislavského Slovana rozdávali autogramy svojim fanúšikom

Dnes popoludní sa v nákupnom centre uskutočnilo už tradičné podujatie, na ktorom sa svojim fanúšikom predstavil kompletný tím HC Slovan Bratislava.

Ilustračný obrázok k článku Hokejisti bratislavského Slovana rozdávali autogramy svojim fanúšikom
Zdroj: Dnes24.sk

Hokejový Slovan sa už tradične pred začiatkom novej sezóny KHL predstavuje svojim fanúšikom a priaznivcom najpopulárnejšieho slovenského športu v bratislavskom nákupnom centre Central.

Súťaže a hudobný program

Nebolo tomu inak ani tento rok, kedy klub využil pauzu medzi poslednými dvoma prípravnými zápasmi, aby sa ukázal pred verejnosťou a potešil prítomných ľudí. Podujatie začalo o 16. hodine zábavnými súťažami, ktorými návštevníkov sprevádzal obľúbený moderátor Slavo Jurko. Víťazi si domov odniesli klubové suveníry či voľné vstupenky na zápasy Slovana.

Neskôr sa divákom predstavila skupina Hex, ktorá naspievala nejednu hymnu bratislavského klubu. Na podujatí nechýbal ani maskot Harvy či roztlieskavačky HC SLOVAN Cheerleaders.

Zbierali cenné podpisy

Po krátkom hudobnom čísle už prišlo to najdôležitejšie – predstavenie kompletného tímu HC Slovan Bratislava. Na pódium postupne vyšli všetci hráči, ktorý sa nachádzajú na súpiske, a aj tréneri na čele s Milošom Říhom. Desiatky divákov ich privítalo potleskom a ováciami.

Následne bola pripravená autogramiáda. Tí, ktorým sa chcelo stáť v rade, si domov odniesli podpisové karty svojich obľúbených hráčov. Autogramiáda mala vopred stanovenú dĺžku, takže na niektorých sa nedostalo. Nemuseli však zúfať, na pamiatku im zostanú cenné fotografie a skvelý zážitok.

Čítajte aj: Kedy sa dočkáme Národného futbalového štadióna?

Predstavenie hokejistov Slovana
10
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM