Rôzne

Hody v Karlovej Vsi ponúknu Metalindu, Mariána Čekovského aj Billy Barmana

Novinkou budú regionálne trhy a cukrová vata každé popoludnie pre deti zadarmo. Hodovať môžete od piatka až do nedele.

Ilustračný obrázok k článku Hody v Karlovej Vsi ponúknu Metalindu, Mariána Čekovského aj Billy Barmana
37
Galéria
Zdroj: Bratislava - Karlova Ves

Okrem burčiaku či cigánskej pečienky sa návštevníci môžu počas hodov tešiť na kultúrny program v podaní Funny Fellows, skupiny Billy Barman, Mariána Čekovského či Metalindy. Novinkou budú regionálne trhy a cukrová vata každé popoludnie pre deti zadarmo. Hodové slávnosti sa v Karlovej Vsi začnú v piatok 29. septembra. Potrvajú do nedele.

Folklór aj hviezdy popu

Hodová zábava sa otvorí v piatok tradičným posvätením strapcov hrozna. Potom sa presunie do Líščieho údolia, kde cez víkend vystúpia miestne detské folklórne súbory Čečinka a Dolina. Najmenší sa môžu v sobotu tešiť na Mimoni Dance Show či nedeľný pesničkový program od Fíha Tralala.

V programe sa predstavia tanečníci z La Dansa či Karloveského tanečného centra, ale aj karloveskí taekwondisti. Priaznivci ľudovej zábavy sa môžu tešiť na Ľudovú hudbu Andreja Záhorca. Zahrať príde aj Berco Balogh s Karolom Csinom a kapelou Swing Stars.

Mladšie ročníky sa zabavia pri vystúpeniach kapiel La3no Cubano a Billy Barman. Pozvanie na karloveské hody prijal hudobník Marián Čekovský s kapelou a čerešničkou hodovej zábavy bude kapela Metalinda.

Miestne občianske združenia, umelecké školy, tanečníci či športovci, ale aj šikovní výrobcovia ručných výrobkov sa predstavia v Karloveskej komunitnej uličke. Deti sa budú môcť povoziť na zimnej a letnej údržbovej technike a zadarmo bude aj nafukovacia atrakcia.

Karloveské hody 2016
37
Galéria
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM