Ľubomír Hudačko Rôzne

Hlava na hlave v Bratislave: Kúpaliská v hlavnom meste navštívilo počas víkendu množstvo ľudí!

V hlavnom meste to cez víkend žilo. Počasie totiž na začiatku júna praje nadšencom kúpania a opaľovania sa a tí sa preto v hojnom počte vybrali k vode. Tipnite si, aká bola návštevnosť!

Ilustračný obrázok k článku Hlava na hlave v Bratislave: Kúpaliská v hlavnom meste navštívilo počas víkendu množstvo ľudí!
Zdroj: TASR

Prvý tropický víkend prilákal na kúpaliská prevádzkované Správou telovýchovných a rekreačných zariadení hlavného mesta SR Bratislavy 7980 návštevníkov. Najväčšiu návštevnosť zaznamenal rekreačno-športový areál na Zlatých pieskoch, kam zavítalo 2487 ľudí.

„Takmer rovnaký počet prišiel na kúpalisko Rosnička v Dúbravke, ktoré malo 2204 návštevní­kov,“ uviedla Michaela Velická z oddelenia marketingu a športu. Viac ako tisícka návštevníkov prešla bránami kúpalísk Tehelné pole (1076) a Delfín (1067). Ani nie polovičné čísla zaznamenali kúpaliská v Rači (453) a v Krasňanoch (421). „Najmenej ľudí prišlo k vode kúpaliska v Lamači, kde si prvé letné radovánky pri bazénoch doprialo 272 návštevníkov,“ povedala Velická. Tohtoročná letná sezóna sa na bratislavských kúpaliskách Rosnička, Lamač, Delfín a Tehelné pole začala 30. mája. Zlaté Piesky, Rača a Karasňany sa pridali počas posledného víkendu.

foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM