Rôzne

Hlasujte za najobľúbenejšieho športovca Pezinku

Pezinčania môžu prostredníctvom ankety na webovej stránke samosprávy hlasovať za šiestich nominovaných športovcov, medzi ktorými je napríklad brankár či horolezec.

Ilustračný obrázok k článku Hlasujte za najobľúbenejšieho športovca Pezinku
Zdroj: TASR

Pezinčania môžu aj tento rok rozhodnúť o najobľúbenejšom športovcovi či športovkyni mesta. Hlasovať môžu prostredníctvom ankety na webovej stránke samosprávy do stredy 8. júna.

Víťaz bude následne vyhlásený 14. júna počas odovzdávania mestských ocenení a ocenení Športovec mesta Pezinok za rok 2015.

Do hlasovania športová komisia pri mestskom zastupiteľstve nominovala šiestich športovcov. Je medzi nimi Filip Polc, ktorý sa venuje horskej cyklistike.

V minulom roku sa stal celkovým víťazom svetovej série v mestských zjazdoch. Zároveň obhájil prvenstvo v seriáli mestských zjazdov z minulého roku. Bol organizátorom júnového mestského zjazdu v Bratislave.

Nominovaní sú aj futbalista Ján Belica, ktorý sa ako brankár významne pričinil o postup do III. ligy, a horolezec Martin Krasňanský, ktorý v roku 2015 absolvoval jeden z najťažších pieskovcových výstupov v Jordánsku a dostal za to ocenenie Horolezecký výstup roka 2015.

Medzi nominovanými je aj žena

Verejnosť môže hlasovať aj za plážovú volejbalistku Dominiku Nestarcovú. Vo dvojici s Natáliou Dubovcovou sú majsterky SR, semifinalistky Majstrovstiev Európy v rakúskom Klagenfurte a účastníčky najprestížnejších svetových turnajov.

Svoj hlas môžu Pezinčania odovzdať aj karatistke Daniele Šiandorovej, majsterke SR v kumite ženy do 55 kg či víťazke Slovak Open 2015 v kumite ženy do 55 kg v Bratislave.

Taktiež aj naturálnej kulturistke Martine Poizlovej, ktorá obsadila 4. miesto na medzinárodnej súťaži Miss natural Bratislava, 1. miesto na Majstrovstvách SR v naturálnej kulturistike mužov, žien a fitness detí – Slovenský Grob, 4. miesto INBA Majstrovstvá sveta 2015 – Dubaj či 3. miesto na Majstrovstvách Európy INBA-Bologna.

Za rok 2015 bola asociáciou SANK vyhodnotená ako najúspešnejší naturálny športovec v kategórii bikiny nad 170 cm.

Čítajte aj: Pri športových akciách v Rakúsku dominujú Slováci. Chcú sa začleniť do prostredia, kde žijú

Ilustračný obrázok

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM