Rôzne

HLASUJTE: Ste za vybudovanie parkoviska pod Červeným mostom?

Počas víkendov na Železnej studničke nemajú výletníci kde zaparkovať. Často tak autá stoja na obrubníkoch a po prechádzke si za stieračmi nachádzame pokuty.

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Ste za vybudovanie parkoviska pod Červeným mostom?
7
Galéria

Železnice Slovenskej republiky privítali iniciatívu zástupcov mesta a Mestských lesov v Bratislave a súhlasili s prenájmom nevyužitej plochy pod Červeným mostom. Na parkovisku sa počíta aj s požičovňou bicyklov, kde by mali byť pre cyklistov k dispozícii aj elektrické bicykle.

Parkovisko pod mostom

Za sumu 200-tisíc eur vznikne pod Červeným mostom spevnená plocha, vďaka ktorej pribudne 120 nových parkovacích miest, a to bez vyrúbania čo len jediného stromu. Vybudovaním parkoviska chcú mestskí poslanci zlepšiť parkovanie na Železnej studničke tak, aby neprišiel o život ani jeden strom a aby nemusel vyrásť parkovací dom.

K 150 existujúcim parkovacím miestam na parkovisku pri Červenom moste, 49 parkovacím miestam, ktoré počas víkendov ponúka J&T Real Estate a 900 parkovacím miestam, ktoré vytvorí ESET, pribudne ďalších 120 miest pod Červeným mostom. Návštevníci Železnej studničky tak budú mať k dispozícii dokopy 1 219 parkova­cích miest!

Ste za vybudovanie parkoviska pod Červeným mostom? Hlasovať môžete do štvrtka 18. mája do 12:00 hod.

Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM