Rôzne

HLASUJTE: Čo vám chýba alebo čo by ste chceli zmeniť na Kuchajde?

Rekreačný areál Kuchajda je obľúbeným miestom mnohých Bratislavčanov. Ponúka zábavu, relax, šport aj kultúru. Je niečo, čo vám na Kuchajde chýba?

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Čo vám chýba alebo čo by ste chceli zmeniť na Kuchajde?
12
Galéria
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk

Prírodné kúpalisko Kuchajda sa každoročne v lete stáva centrom športových, kultúrnych či spoločenských aktivít. Areál je vyhľadávaným miestom nielen Bratislavčanov, ale aj mnohých turistov či iných návštevníkov.

Pripravovaná revitalizácia

Ako sme vás už minulý týždeň informovali, mestská časť Nové Mesto plánuje modernú revitalizáciu areálu Kuchajdy, ktorá bude zameraná na zadržiavanie vody v krajine. V rámci projektu vznikne aj možnosť na rozšírenie alebo zlepšenie zázemia pre športové a iné voľnočasové aktivity.

Preto by sme radi vedeli, čo vám na Kuchajde chýba, čo by ste chceli, aby v areáli vzniklo, alebo čo by ste na prírodnom kúpalisku zmenili. Kuchajda ponúka množstvo športových aktivít, cez tradičné kúpanie, loptové hry až po cvičenie jogy. Možno sa však nájde niečo, čo máte radi a areál to neposkytuje. Kuchajda je taktiež miestom rôznych spoločenských a kultúrnych podujatí. Koná sa tu letné kino či Kultúrne leto.

Čo by ste zmenili na Kuchajde? Čo vám chýba? Podeľte sa s nami o vaše názory. Hlasovať môžete do piatka 12:00 hod.

Víkend na Kuchajde
12
Galéria
Foto: Adriana Banásová / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM