Rôzne

HLASUJTE: Ako sa vám jazdí po novej vozovke na Moste SNP?

Vodiči už pár dní jazdia po bratislavskom Moste SNP opäť bez obmedzení. Tie si vyžiadala dvojmesačná oprava vozovky. Ako ju zatiaľ hodnotíte?

Ilustračný obrázok k článku HLASUJTE: Ako sa vám jazdí po novej vozovke na Moste SNP?
3
Galéria
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava

Bratislavský Most SNP sa po dlhých 45 rokoch dočkal nového asfaltu. Oprava vozovky prebiehala počas letných prázdnin od 3. júla do 31. augusta. Od 1. septembra je Most SNP opäť prejazdný bez obmedzení.

Negatívne reakcie

Vodiči tak majú už niekoľko dní možnosť testovať kvalitu vozovky a porovnávať ju s tou starou. Prvé reakcie sa objavili dokonca už na začiatku augusta, po ukončení prvej etapy rekonštrukcie, kedy sprejazdnili vonkajšie jazdné pruhy. Viacero vodičov a cestujúcich sa sťažovalo na hrboľatú a nepríjemnú vozovku.

Názory sa veľmi nezmenili ani po úplnom dokončení prác. „Je to tam nejaké trasľavé po tej rekonštrukcii,“ reagoval na sociálnej sieti náš čitateľ Vladimír a pridal sa aj Bratislavčan Martin: „Pri jazde na moste má človek pocit, že jazdí po mačacích hlavách a nie po asfalte.“

Opravu vo výške 1,5 milióna eur realizovala rakúska spoločnosť Swietelsky-Slovakia.

Ako vnímate vy opravu vozovky na Moste SNP? Súhlasíte s názormi, že asfalt je horší, ako bol predtým, alebo ste s novým povrchom spokojní? Aký máte pocit pri jazde po moste? Vyjadrite svoj názor v našom hlasovaní! Hlasovať môžete do piatka 12:00 hod.

Zrekonštruovaná vozovka na Moste SNP
3
Galéria
Zdroj: Hlavné mesto SR Bratislava
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM