Rôzne

Hladinu Dunaja poriadne rozvíri skvelá River Show

V nedeľu si Bratislavčania užijú výstavu luxusných jácht, hudobné vystúpenia aj spanilú jazdu, ktorej sa zúčastnia aj súkromní majitelia člnov.

Ilustračný obrázok k článku Hladinu Dunaja poriadne rozvíri skvelá River Show
7
Galéria
Zdroj: RIVER SHOW

Slnovrat na Dunaji je mesiac trvajúce podujatie, ktoré oslavuje život v rieke a okolo nej. Neoddeliteľne k nemu patrí aj skvelá River Show. Tretí ročník tejto akcie zvíri hladinu veľtoku v Bratislave v nedeľu 18. júna.

Podujatie ponúka výstavu luxusných lodí a jácht, adrenalínové exhibície top športovcov, ale aj módnu prehliadku či prednášky, ktoré sľubujú zážitok nielen fanúšikom vodných športov.

Šport aj luxus

River Show si zaumienila prinavrátiť v Bratislave život na Dunaj. Pokúsi sa o to už počas najbližšej nedele pri Eurovea. Už teraz sa môžete tešiť na výstavu lodí, často až adrenalínové exhibície vodných športov, módne prehliadky top značiek.

Na Dunaji sa stretnú aj majitelia luxusných jácht, aby predviedli svoje krásavice. Nebudú chýbať ani skvelí majstri vodných športov. V nedeľu skrotí dunajské vlny aj Dominika Vojtíková – štvornásobná majsterka Českej republiky vo wakeboardingu. Príde aj dvojnásobný majster Európy vo vodných skútroch Mário Lamy.

Tých, ktorí sa radi dozvedia niečo nové o našej najväčšej rieke, čakajú zaujímavé prednášky o Dunaji venované turizmu, ekológii a história nábrežia.

Zdroj: Facebook
Zdroj: Facebook
River Show
7
Galéria
Zdroj: RIVER SHOW
Zdroj: bratislava.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM