Správy

Hľadáte si prácu či brigádu? Letisko prijíma nových zamestnancov

Letisko Milana R. Štefánika v Bratislave chce prijať nových zamestnancov. Podľa hovorkyne letiska Veroniky Ševčíkovej si nábor nových pracovných síl vyžaduje nárast prevádzky, keďže za prvý štvrťrok tohto roka stúpol počet cestujúcich na letisku o 38 percent.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte si prácu či brigádu? Letisko prijíma nových zamestnancov
Zdroj: TASR

Letisko predpokladá nárast počtu pasažierov aj v ďalších mesiacoch. „Letisko Bratislava hľadá desiatky nových pracovníkov a počas najvyťaženejšej letnej turistickej sezóny zároveň aj študentov na brigádnické práce,“ opísala Ševčíková.

V súčasnosti tak letisko prijíma na trvalý pracovný pomer zamestnancov najmä na oddelenie bezpečnostnej kontroly a oddelenie vlastnej ochrany letiska a tiež zamestnancov odbavenia cestujúcich – check-in agentov a aj nakladačov batožiny a zamestnancov na iné voľné pracovné pozície.

V súvislosti s blížiacou sa letnou sezónou, ktorá je na letisku najvyťaženejším obdobím, chce letisko prijať aj študentov – brigádnikov.

A to na nakladanie a vykladanie batožín, brigádnikov na vykonávanie bezpečnostnej kontroly a na vybavovanie cestujúcich a batožiny.

Prečítajte si aj: Bratislavské letisko obnoví lety na bruselské letisko Zaventem

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM