Jakub Haršany Rôzne

Hľadáte niečo na odreagovanie? Skúste adrenalín na štyroch kolesách

Ak chcete skúsiť niečo nové, máte radi adrenalín či rýchle autá, jazda na motokárach je skvelou možnosťou, ako vaše priania naplniť.

Ilustračný obrázok k článku Hľadáte niečo na odreagovanie? Skúste adrenalín na štyroch kolesách
Zdroj: Facebook

Niekto sa rád odreaguje na bicykli, iný zas v kine pri dobrom filme či na jazerách pri vode. Pre niekoho je tým správnym odreagovaním jazda na rýchlych autách, pri ktorej stúpa adrenalín.

Zábava aj pre menej skúsených vodičov

Motokáry nie sú určené len pre skúsených jazdcov. Zajazdiť si a užiť skvelú zábavu môžu aj neskúsení vodiči, bez ohľadu na vek či pohlavie. Dokonca aj deti si môžu vyskúšať, aké to je šoférovať rýchlu motokáru. Jazdci môžu ukázať svoje zručnosti a zasúťažiť si s kamarátmi, kolegami či rodinou.

V Bratislave sa nachádzajú dve známe motokárové indoor dráhy, čo znamená, že trať je vybudovaná v uzavretom priestore. Dráhy sú vytvorené tak, aby boli predovšetkým maximálne bezpečné, čo zabezpečujú ochranné bariéry a pneumatiky, a aby ponúkli svojim zákazníkom skvelú zábavu.

Kart One Arena

Najväčšiu motokárovú indoor dráhu na Slovensku otvorili v roku 2011 a je určená pre všetkých, ktorí majú radi vzrušenie z rýchlosti, súťaženia a víťazstiev. Dráha sa nachádza na Kopčianskej ulici v Petržalke. Pre jazdcov je otvorená počas pracovného týždňa od 14. hodiny do polnoci. Cez víkend sa otvára už ráno o 10. hodine.

Za 10-minútovú jazdu zaplatíte 8 eur. V prípade detskej motokáry to je 6 eur. Treba si však zakúpiť ešte hygienickú kuklu v cene 2 eurá. Počas desiatich minút odjazdíte približne šesť kilometrov. Ak si chcete prenajať celú halu, za hodinu budete musieť zaplatiť 252 eur.

Max 60

Túto motokárovú dráhu nájdeme na Vajnorskej ulici. Záujemcovia sa tu môžu zdokonaliť v jazdeckých zručnostiach, zároveň sa príjemne zabaviť a zasúťažiť si. Hala je otvorená každý deň od 11. hodiny do polnoci, s výnimkou piatka a soboty, kedy je dráha k dispozícii ešte o hodinu dlhšie.

V prípade pekného počasia je možné využiť aj vonkajšiu dráhu, ale iba pre tých, čo majú už niečo odjazdené vo vnútri. Za jednu jazdu v trvaní 10 minút zaplatíte 8 eur, detská jazda stojí 6 eur. Povinná je jednorázová registrácia v hodnote 2 eur, a taktiež hygienická kukla v rovnakej cene.

Prečítajte si aj: LETNÉ KINO: Premietanie pod hviezdami je v plnom prúde, stáčí si len vybrať z bohatej ponuky filmov

Ilustračný obrázok

Motokáry Bratislava
4
Galéria
Zdroj: Facebook
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM