Maros Palesch Rôzne

Hľadajú sa dobrovoľníci na upratovanie

Mestská časť Bratislava - Staré Mesto vyzýva všetkých dobrovoľníkov, aby sa prihlásili na ďalšie upratovanie a vyčistenie priestorov Pisztoryho paláca na Štefánikovej ulici.

Miestny úrad organizuje

na piatok 23. septembra 2011 v čase od 9.00 hod. do 14.00 hod.[cen­ter][/center]

dobrovoľnícke upratovanie bývalého Leninovho múzea. Záujemcovia sa môžu hlásiť na adrese miroslava.pagacova@staremesto.sk. Možné je prihlásiť sa aj telefonicky na čísle 02/59246 281. Ví­taní sú všetci tí, ktorí chcú spraviť niečo pre Staré Mesto a byť pri tom, keď sa Pisztoryho palác opäť stane súčasťou spoločenského života. Náradie na upratovanie zabezpečí miestny úrad.

„Už budúci týždeň sa bude v priestoroch Pisztoryho paláca konať podujatie Dizajnvíkend. Chceme, aby palác slúžil verejnosti a mohli sa v ňom konať rôzne kultúrne a spoločenské podujatia,“ povedala starostka mestskej časti Bratislava-Staré Mesto Táňa Rosová.

Do prvého kola upratovania, ktoré sa konalo 10. septembra, sa zapojilo 40 dobrovoľníkov. Staré Mesto otvára Pisztoryho palác na príležitostné podujatie, keďže ešte nie je v stave, aby bol otvorený počas celého roka.

Zdroj: MČ Bratislava – Staré Mesto, Tomáš Halán

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM